Vidak
Member
beretta said:izgradnja Mažino linije![]()
Znam da ne sme, ali sam morao :lol: :lol: :lol:
E jesi lud beretta :lol:
@Fileee
Brate pazari, nece 'se baci,
ako je uzmes u 5.5mm, mislim da ces je lakse prodati kasnije, naravno ako ti se ne svidi
beretta said:izgradnja Mažino linije![]()
Ja imam u 6.35 M16. Svakako je bolja opcija 5.5 za artemisa ali ja sam megaloman al mi žena ne da budžet pa tako. Iskreno bila mi je nestabilan sa orginalnim regulator om pa sam stavio humu. Sad je mnogo bolje. Sa 1.64 dijabolom brzina je 244mps I ima oko 4 okvira korisnog pucanja. Za mene je okFileee said:Pih, sto me nervirate sada sa tim Artemisom m16... Samo me provocirate da ga pazarim ovih dana, jer me mnogo vuce da se igram sa njim, jer ja koliko vidim to je apsolutni best buy. Kolega Scorpio me je lepo posavetovao sve u vezi ove puce, ali ajde jos jednom, previse me vuce da pitam... Jel da zaboravim uopste razmatranje 6.35 kalibra zbog malog cilindra? Jel neko stvarno imao dodirnih tacaka sa tim kalibrom, koliko ima korisnih cvakanja? Kakvu su grupe? Mrva, ali mrvica mi fali da kupim m16 ovih dana, i za to cete svi vi biti krivi kada budem pricao devojci.
Pedja said:Nisam primetio razliku, ali obratiću pažnju sutra
skorpio said:Nije bolt , m 16ka je u pitanju i nema slicnisti sa m 22 .
Sandro je objasnio , o ringovi , drzac cevi i onaj u cevi , najpre to proveri pa onda dalje .