Artemis M16 5.5mm

Ljudi, pumpao sam Artemis, moguće da sam se malo zaneo ali svakako ispod 240 bari i prosvira mi nibla, međutim nisam posle pumpao i danas uhvatim vremena da odem da pucam, kad ono - šišti. Da li su to O ringovi, zna li neko?

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Najverovatnije O ringovi, trebalo bi da su dosli zamenski sa puskom... podmazes silikonom tamo gde svira sa novim O ringom i to je to :D ofc nisam serviser, ovo je moje razmisljanje kad sam imao slicno sa PP750 na jednom delu

Ipak je pumpa drugari, sad sam kod kolege Avijatičara, pumpali sa boce najnormalnije!

Hvala na odgovorima!

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Помаже Бог, поздрав свим колегама.
Занима ме, с обзиром да су преламаче јако осетљиве на кишу и влагу уопште, какво је искуство са пцп, у конкретном случају м16, с обзиром да су за следеће дане најавили кишу а некако се поклапа са мојим првим изласком и пробом на даље.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Дамјан said:
Помаже Бог, поздрав свим колегама.
Занима ме, с обзиром да су преламаче јако осетљиве на кишу и влагу уопште, какво је искуство са пцп, у конкретном случају м16, с обзиром да су за следеће дане најавили кишу а некако се поклапа са мојим првим изласком и пробом на даље.

Sem poluge za repetiranje i cevi (da ne računamo unutrašnje deove) sve ostalo je od aluminijuma, znači možeš da pereš sapunicom slobodno... Šalu na stranu, potrudi se samo da (posle izlaganja kiši) sve delove koji mogu zarđati obrišeš masnom krpom.

Здраво колеге. Извињавам се унапред ако ћу бити мало дужи. Ево данас сам по први пут успео да изађем и опробам нови Артемис М16 и на неким за мене већим даљинама, тачније око 100 м плус минус који. И све је и поред повременог јачег ветра било добро, али као што то изгледа мора да се деси, таман некако када смо се спремали да кренемо и са још два оквира испразнимо резервоар до жутог, артемис је закочио. Прво сам помислио да нисам репетирао јер ми окидач само у празно удара, онда покушам опет, видим тј чујем да нема онај шкљоц на крају, вратим затварач на место, повучем обарач и ништа. Једно ништа. Кликћи, преврћи, гледај, пушка не ради па не ради. Пријатељ ме је спречио да је не разлупам и тако се решим и ње и гаранције и овог хобија. Купио сам је пре око месец дана, имате овде горе негде у објавама, данас начео са око 120-130 дијабола прво паковање јсб хеви дијабола, док прва кутија од 200 комада х&н ексите дијабола још није потрошена, значи око 300 максимум испуцаних и први квар. Да ли је то у реду и нормално за пушку од 60.000 динара??!?! Некада давно застава, без проблема, после тога у скоријој историји комета 220 без иједног проблема, пређем на пцп, купим сноупик прц 900 , наравно квар или ти њихови шрафови који нису дотегнути, исто тако затварач није могао да се врати у почетну позицију, три недеље сервис, враћена после, одмах сам је продао, наравно изгубио новац, послушао људе купио М16 и онда ово. Да ли сам ја баксуз, или се ради о неким серијама које су лошије ако неко има савет и каже ми шта да радим? Не бих да оптужујем и не радим то, само ћу рећи да сам је купио у Гринспорту, који су ето после те прве , донекле несрећне куповине, изашли у сусрет како тако и дали ми попуст. Имао сам неке добре понуде за половне М16 али ми је уз попуст ова била ,,повољнија" и још водећи се оном, ново је ново, попустио и опет код њих пазарио. Поздрав

Novo jeste novo , zato postoji garancija , nema tu mbogo pametovanja , servis u garantnom roku.
Takve stvari se desavaju I kod mnogo skupljih brendova , to je pcp svet jbg...

Pozdrav kolega Damjane, ja sam imao skoro dve godine Artemis P15. Iz mog iskustva oko kvarova i održavanja P15, a i P16, nema tu šta puno da se pokvari. U većini slučajeva popuste gumice ili ti oringovi, oni se promene kod ovlašćenog servisera (zbog garancije) i teraj dalje. Nemoj da se odmah razočaraš, odlične su to puške. Moj P15 me je sa svojom preciznošću oduševljavao, a gutao je od JSB_a do SPORT S dijabola sa vrlo malim odstupanjima. Da si kupio i polovnu PCP Artemis bez garancije ne bi mnogo pogrešio, naravno ako je predhodni vlasnik nije uništio. Pozdrav.

Да сам разочаран, искрено јесам, али шта ћу сада не могу назад. Носим у сервис, па ако ме не прође продаћу је. А од половне сам одустао само јер би ме због пута тамо и назад коштала више него нова. Знам ја да су добре, али ето изгледа да немам среће.

Predpostavljam da je lokacija servisa Barič. Ako jeste, rešen problem 100%, puška ima da ti vrati osmeh na lice.

Druže, veruj mi, jedino ako rikne regulator pritiska, ili se nešto fizički zezne, ovo sve ostalo je više cimanje do servisera nego neki bajni kvarovi. Nadam se da sam upravu.

Не разумем се много али бих рекао да није то. Једноставно при повлачењу ,, side lever-а" не чује се последњи клик , ставио је већ две дијаболе у цев, при повлачењу истог и делује да иде до краја али и окидач исто тако иде до краја као да није репетиран, и нема опаљења. Да ли је до окидача или овог side lever-а не знам искрено. Носим у сервис и јављам

Jbga, ako je neki ozbiljan kvar, gledaj da se izboriš da ti vrate novac, nemoj više da se petljaš sa greens.....tom. Ja sam imao problem sa dianom 340 n-tek, nisam dobro zagledao i kupio sam kod njih sa napuklim zadnjim nišanom. Nisu hteli ni da čuju za reklamaciju, uputili me u Togan, a tek oni me odj..li. I naravno, morao sam da kupim nov. Oni su od skora počeli uvoz Artemisa. Panim godinama uvozi Artemis, i vlasnik Zlatko nepravi nikakve probleme ako se desi nekakva havaraija. A naravno, i doktor_majstor Voja je tu. Sve najbolje druže, i javi kakav je kvar, baš me zanima. Pozdrav

Users who are viewing this thread

Back