Здраво колеге. Извињавам се унапред ако ћу бити мало дужи. Ево данас сам по први пут успео да изађем и опробам нови Артемис М16 и на неким за мене већим даљинама, тачније око 100 м плус минус који. И све је и поред повременог јачег ветра било добро, али као што то изгледа мора да се деси, таман некако када смо се спремали да кренемо и са још два оквира испразнимо резервоар до жутог, артемис је закочио. Прво сам помислио да нисам репетирао јер ми окидач само у празно удара, онда покушам опет, видим тј чујем да нема онај шкљоц на крају, вратим затварач на место, повучем обарач и ништа. Једно ништа. Кликћи, преврћи, гледај, пушка не ради па не ради. Пријатељ ме је спречио да је не разлупам и тако се решим и ње и гаранције и овог хобија. Купио сам је пре око месец дана, имате овде горе негде у објавама, данас начео са око 120-130 дијабола прво паковање јсб хеви дијабола, док прва кутија од 200 комада х&н ексите дијабола још није потрошена, значи око 300 максимум испуцаних и први квар. Да ли је то у реду и нормално за пушку од 60.000 динара??!?! Некада давно застава, без проблема, после тога у скоријој историји комета 220 без иједног проблема, пређем на пцп, купим сноупик прц 900 , наравно квар или ти њихови шрафови који нису дотегнути, исто тако затварач није могао да се врати у почетну позицију, три недеље сервис, враћена после, одмах сам је продао, наравно изгубио новац, послушао људе купио М16 и онда ово. Да ли сам ја баксуз, или се ради о неким серијама које су лошије ако неко има савет и каже ми шта да радим? Не бих да оптужујем и не радим то, само ћу рећи да сам је купио у Гринспорту, који су ето после те прве , донекле несрећне куповине, изашли у сусрет како тако и дали ми попуст. Имао сам неке добре понуде за половне М16 али ми је уз попуст ова била ,,повољнија" и још водећи се оном, ново је ново, попустио и опет код њих пазарио. Поздрав
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока