beretta said:Kolega saljem ti pdf sutra... Kako si sredio I opremio pusku ovo će za tebe biti lagano![]()
Rax032 said:E ovo je grupa, 33 komada bajo moj. Kolega vidim da i ti koristiš Hades dijabole, iako logički ne bi trebalo da budu toliko precizne i moj M16 ih voli. Grupe su samo nešto malo šire od Heavyja.
Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока
Dobro kolega , zasto si ostao na prici , pokazi nam tvoje grupe da vidimo kako ti to radis , mani se price ...Fileee said:Tacno, to sam ja uvek pricao. Rokajte 25-30 komada pojedinacno, pa ce zverka da pokaze svoj trag.
Rax032 said:E ovo je grupa, 33 komada bajo moj. Kolega vidim da i ti koristiš Hades dijabole, iako logički ne bi trebalo da budu toliko precizne i moj M16 ih voli. Grupe su samo nešto malo šire od Heavyja.
skorpio said:Dobro kolega , zasto si ostao na prici , pokazi nam tvoje grupe da vidimo kako ti to radis , mani se price ...Fileee said:Tacno, to sam ja uvek pricao. Rokajte 25-30 komada pojedinacno, pa ce zverka da pokaze svoj trag.
Kolega prekuco igricu!Fileee said:Sta bre da pokazujem, moje grupe sa MK ili vazdusnim puskama na 50-100 metara? Ta udaljenost je meni bila zanimljiva pre 20 godina, evo vidite kako sam sladak bio. Sada me zanima kilometar, to je nekako seksi i lepo zvuci. Plus sam oguglao na mala barutna punjenja kod MK price, kao kad se covek prehladi pa ne oseca vise taj miris u nosu... Treba mi jaca droga... E da, na slici je zapravo najzanimljiviji Margolin sa cevcugom od neke Anschutz puske hahahahha, joj ljudi moji sta je taj bandit tek radio i na koliko metara... Pa sad posle ove slike, probajte da samo zamislite uz kakve sam manijake i ljubitelje oruzja odrastao. Kad sam prvi put pristupio protivteroristickom bataljonu i video kakve neznalice tamo rade, i generalno ljudi koji ne vole svoj posao, doslo mi je da zaplacem... Ali eto, tako je to, pravi ljudi nisu na pravim pozicijama i to vazi za sve svere zivota. To je tako namerno uradjeno sa visih pozicija. Sta da se radi... Pa nista, da nastavim oko mojih radova i sobe za taj nedosanjani kilometar.... Samo te grupe zelim da vam postavim, ostalo me ne zanima, jer sam to odavno izgustirao i tu igricu sam presao. Da budem precizniji, sa 6.5 cred. me zanimaju grupe od 200 do 400 metara, za dalje me zanima da pogodim gong, podrazumeva se...
skorpio said:Nista ja tebe ne razumem , ako te vec ne zanima ili ako si izgustirao sto nas onda savetujes kako mi da pucamo , apsolutno ne kapiram takvu teoriju , svakako postavi slike tih brutalnih grupa koje pravis , na slici koju si postavio nista se ne vidi ....
alexsasax said:Izgleda da je kolega pogresio forum.
Sent from my iPhone using Tapatalk