Artemis pcp

:D Ubiii ga rođo.Ti si pametno uhvatio kolko-tolko lep dan...Baš si ih lepo grupisao.Bravo

Hvala kolege , ovo je inace bilo brzinsko pucanje sa okvirom iako se na pusci vidi singl sut , singl mi uvek stoji nakacen a okvir samo povremeno , verujte moze ovo mnogo bolje uz malo paznje i zaista hades je samo za nijansu losiji od heavy , po meni pucanje grupa od 5 kom pa biranje najbolje nije realnost , ovo sa 30 i vise je totalna realnost i artemis opusteno svaki put moze ovako a i bolje ...

Uživam kada čitam svačje rezultate, modifikacije i dostignuća, ali najviše uzivam (što je i prirodno) kada neko sa M16 pravi ovakve grupe. Bravo kolega!
Meni je, iskren da budem, mnogo zanimljivije da gadjam mete sa po jednom dijabolom, pa posle da analiziram, ovako kad prolaze dijabole kroz proširenu rupu ne znaš da li si pogresio u nečemu pa je otišao pogodak 1,5cm od ciljanog mesta. Ja sam zato napravio za 50m mete na A4 od 34kom. I jedan "kompromis 69" tj 69 meta na A4. Obe mete imaju centar 4mm da lakše na belom vidim pogodak i širinu prvog kruga od 14mm, koji je cilj da dijabola bude unutar njega.

Attachments

• IMG_20201009_142905_copy_2000x1125.jpg
    IMG_20201009_142905_copy_2000x1125.jpg
    532.9 KB · Views: 1,092
Tacno, to sam ja uvek pricao. Rokajte 25-30 komada pojedinacno, pa ce zverka da pokaze svoj trag.

Rax032 said:
E ovo je grupa, 33 komada bajo moj. Kolega vidim da i ti koristiš Hades dijabole, iako logički ne bi trebalo da budu toliko precizne i moj M16 ih voli. Grupe su samo nešto malo šire od Heavyja.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Fileee said:
Tacno, to sam ja uvek pricao. Rokajte 25-30 komada pojedinacno, pa ce zverka da pokaze svoj trag.

Rax032 said:
E ovo je grupa, 33 komada bajo moj. Kolega vidim da i ti koristiš Hades dijabole, iako logički ne bi trebalo da budu toliko precizne i moj M16 ih voli. Grupe su samo nešto malo šire od Heavyja.

Dobro kolega , zasto si ostao na prici , pokazi nam tvoje grupe da vidimo kako ti to radis , mani se price ...

UUU kolega Skorpio , digo si artemis na novi nivo .... Moraću još da treniram . 33 kom , svaka čast . Inače 6.35 hades kod mene na artemisu je jako loše na 50 m se pokazao . Samo jsb 1.64

skorpio said:
Fileee said:

Rax032 said:

Dobro kolega , zasto si ostao na prici , pokazi nam tvoje grupe da vidimo kako ti to radis , mani se price ...

Da, stvarno... :p

Sta bre da pokazujem, moje grupe sa MK ili vazdusnim puskama na 50-100 metara? Ta udaljenost je meni bila zanimljiva pre 20 godina, evo vidite kako sam sladak bio. Sada me zanima kilometar, to je nekako seksi i lepo zvuci. Plus sam oguglao na mala barutna punjenja kod MK price, kao kad se covek prehladi pa ne oseca vise taj miris u nosu... Treba mi jaca droga... E da, na slici je zapravo najzanimljiviji Margolin sa cevcugom od neke Anschutz puske hahahahha, joj ljudi moji sta je taj bandit tek radio i na koliko metara... Pa sad posle ove slike, probajte da samo zamislite uz kakve sam manijake i ljubitelje oruzja odrastao. Kad sam prvi put pristupio protivteroristickom bataljonu i video kakve neznalice tamo rade, i generalno ljudi koji ne vole svoj posao, doslo mi je da zaplacem... Ali eto, tako je to, pravi ljudi nisu na pravim pozicijama i to vazi za sve svere zivota. To je tako namerno uradjeno sa visih pozicija. Sta da se radi... Pa nista, da nastavim oko mojih radova i sobe za taj nedosanjani kilometar.... Samo te grupe zelim da vam postavim, ostalo me ne zanima, jer sam to odavno izgustirao i tu igricu sam presao. Da budem precizniji, sa 6.5 cred. me zanimaju grupe od 200 do 400 metara, za dalje me zanima da pogodim gong, podrazumeva se...

Attachments

• received_878422749560203.jpeg
    received_878422749560203.jpeg
    23.2 KB · Views: 994
Nista ja tebe ne razumem , ako te vec ne zanima ili ako si izgustirao sto nas onda savetujes kako mi da pucamo , apsolutno ne kapiram takvu teoriju , svakako postavi slike tih brutalnih grupa koje pravis , na slici koju si postavio nista se ne vidi ....

Fileee said:
Sta bre da pokazujem, moje grupe sa MK ili vazdusnim puskama na 50-100 metara? Ta udaljenost je meni bila zanimljiva pre 20 godina, evo vidite kako sam sladak bio. Sada me zanima kilometar, to je nekako seksi i lepo zvuci. Plus sam oguglao na mala barutna punjenja kod MK price, kao kad se covek prehladi pa ne oseca vise taj miris u nosu... Treba mi jaca droga... E da, na slici je zapravo najzanimljiviji Margolin sa cevcugom od neke Anschutz puske hahahahha, joj ljudi moji sta je taj bandit tek radio i na koliko metara... Pa sad posle ove slike, probajte da samo zamislite uz kakve sam manijake i ljubitelje oruzja odrastao. Kad sam prvi put pristupio protivteroristickom bataljonu i video kakve neznalice tamo rade, i generalno ljudi koji ne vole svoj posao, doslo mi je da zaplacem... Ali eto, tako je to, pravi ljudi nisu na pravim pozicijama i to vazi za sve svere zivota. To je tako namerno uradjeno sa visih pozicija. Sta da se radi... Pa nista, da nastavim oko mojih radova i sobe za taj nedosanjani kilometar.... Samo te grupe zelim da vam postavim, ostalo me ne zanima, jer sam to odavno izgustirao i tu igricu sam presao. Da budem precizniji, sa 6.5 cred. me zanimaju grupe od 200 do 400 metara, za dalje me zanima da pogodim gong, podrazumeva se...
Kolega prekuco igricu! :D Next Level...:lol: :lol: :lol:

skorpio said:
Nista ja tebe ne razumem , ako te vec ne zanima ili ako si izgustirao sto nas onda savetujes kako mi da pucamo , apsolutno ne kapiram takvu teoriju , svakako postavi slike tih brutalnih grupa koje pravis , na slici koju si postavio nista se ne vidi ....

Bože kolega kako ne kapirate?
Vidite valjda da čovek hoće sa Ekolom Thunderom i Dianom 240 da gađa na kilometar i da mu ova droga kojom se trenutno drogira slaba. :D

Posto sam odustao od modifikacija Crosmana 2240 jer mi se svidja bas ovakav kakav je a i postoji velika sansa da cu da upropastim lep pistolj u pokusaju da od njega napravim pusku resio sam da kupim PCP pusku a da ne dam mnogo para. Artemis PR900W mi je nekako dosao kao logican izbor kalibar 5.5 . Kakvi su utisci siguran sam da ima vlasnika ovde. Savetujte me da li da uzimam i ako ne koja bi mi alternativa bila. A da zaboravio sam razmislajao sam i o Artemis CP2 i odustao to u startu zanimljivo zvuci i puska i pistolj u jednom a posle vidis da nije ni jedno ni drugo

Moja preporuka Artemis M16 5.5 Pouzdana i precizna puska, o njoj je dosta pisano a vlasnici koji je imaju svi su prezadovoljni.

Users who are viewing this thread

Back