joe said:Da nisu slucajno bili .216? Moji su .217 i prilicno sam solidan sa njima tako da me cudi da si imao toliko lose rezultate kada su KO u pitanju. Ne smatram da sam neki vrhunski strelac pa je mozda ono sto je meni solidno, vama prilicno loseU svakom slucaju probacu Zan, par varijanti i javljam kako je proslo.
Koliko ti je J puska, tj kojom brzinom su ti leteli ti 25gr sagovi?
skorpio said:Moja M16ka je ozbiljno preko 70 dzula probano je sve i svasta pa cak i vise cevi od vise proizvodjaca i nokaut ne valja ni sa jednom cevkom a ni na raznim brzinama ali zan od 25 grejna je nesto drugo ...
Slazem se , postoje izuzetci , pisem iz licnog iskustva ili vidjeno uzivo , samo 1 put iz jednog rojala videh odlicnu grupu sa nokautom , mada vlasnik rece da je ponovio pucanje i tada nije bio potpuno zadovoljan , ako bude zeleo opisaceSMD said:skorpio said:Moja M16ka je ozbiljno preko 70 dzula probano je sve i svasta pa cak i vise cevi od vise proizvodjaca i nokaut ne valja ni sa jednom cevkom a ni na raznim brzinama ali zan od 25 grejna je nesto drugo ...
Mislim da smo pricali o JSB KO, istina druga cijev, druga puska, ali, cisto da kazem, prijatelj puca .216 na 300m/s +- i puca grupe oko 3cm na 100m, stvarno odlicno...
O zan slugovima sam samo citao, pa evo testirajte, javite, pisite...![]()

tuzni said:sad tek skuzio da je artemis sada snowpeak