Artemis pcp

To što nama ne valja Knockout ne znači da tebi neće raditi posao…ima kolega kojima KO radi odlično.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Moja M16ka je ozbiljno preko 70 dzula probano je sve i svasta pa cak i vise cevi od vise proizvodjaca i nokaut ne valja ni sa jednom cevkom a ni na raznim brzinama ali zan od 25 grejna je nesto drugo ...

Bas sam razmisljao o tome da su puske bile preslabe pa KO nije isao optimalnom brzinom. Fabricki P15 ih ispaljuje sa oko 230m/s sto je presporo. Ali sada kada cujem ovo od tebe, dizem ruke od KOa. Zan je na putu do mene pa cu da vidim kako ce da se pokaze.

joe said:
Da nisu slucajno bili .216? Moji su .217 i prilicno sam solidan sa njima tako da me cudi da si imao toliko lose rezultate kada su KO u pitanju. Ne smatram da sam neki vrhunski strelac pa je mozda ono sto je meni solidno, vama prilicno lose :) U svakom slucaju probacu Zan, par varijanti i javljam kako je proslo.

Koliko ti je J puska, tj kojom brzinom su ti leteli ti 25gr sagovi?

Probao sam i .216 i .217 KO slugove, Iz moje m16 idu 265ms sto je nekih 58J ali nisam dobio nikakve rezultate sa njima, moja cev najvise voli fx hibride 22gr 275m/s i podjednako dobro voli i Zan .218 u 23 grejna tezina pri 275m/s :D

Edit: To sto mojoj KO slugovi nisu odgovarali ne znaci da nece tvojoj. Ima tu kolega koji sa artemis m22 dosta dobre grupe imaju sa KO slugovima :D

skorpio said:
Moja M16ka je ozbiljno preko 70 dzula probano je sve i svasta pa cak i vise cevi od vise proizvodjaca i nokaut ne valja ni sa jednom cevkom a ni na raznim brzinama ali zan od 25 grejna je nesto drugo ...

Mislim da smo pricali o JSB KO, istina druga cijev, druga puska, ali, cisto da kazem, prijatelj puca .216 na 300m/s +- i puca grupe oko 3cm na 100m, stvarno odlicno...

O zan slugovima sam samo citao, pa evo testirajte, javite, pisite... :)

Ja ću da ih ponovo testiram KO sa novim setup-om …konačno mi za vikend stiže boca pa da mogu da istestiram sve što treba…:)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ima da ti svane. Ja sam od starta uzeo bocu pa ne znam kako je pumpati ali vidim da svi na kraju predju na bocu pa verujem da nije zabavno. Jos su nasi cilindri relativno mali, zamisli 500 kuba da pumpas :D

SMD said:
skorpio said:

Mislim da smo pricali o JSB KO, istina druga cijev, druga puska, ali, cisto da kazem, prijatelj puca .216 na 300m/s +- i puca grupe oko 3cm na 100m, stvarno odlicno...

O zan slugovima sam samo citao, pa evo testirajte, javite, pisite... :)
Slazem se , postoje izuzetci , pisem iz licnog iskustva ili vidjeno uzivo , samo 1 put iz jednog rojala videh odlicnu grupu sa nokautom , mada vlasnik rece da je ponovio pucanje i tada nije bio potpuno zadovoljan , ako bude zeleo opisace :D

Ja licno jurim savrsen slag za moju pusku koga cu se drzati na dalje. Kako se ponasa u drugoj pusci ili drugoj cevi mi ovde ne igra ulogu. Verujem da gotovo svaki projektil moze da ima odlicne performanse u odgovarajucem oruzju pa i KO. Ovde mi dosta znaci vase iskustvo jer mi skracuje potragu. Sutra stizu Zanovi, a dan kao porucen :cool:

Mogu samo da potvrdim ono sto ste i vi ostali do sada zakljucili. JSB KO 1.65 em zanosi em siri grupu. ZAN 1.5 sa druge strane, odlican. Bilo je vrlo vetrovito i na 30m sam pucao sa oba oslonca. Na 50m nisam imao zadnji oslonac pa je moje (ne)umece dosta uticalo na grupu. U svakom slucaju, cim budem na nekoj liniji sa oba oslonca testiram na 80m. Hvala svima na savetima

Attachments

• 20211002_142750.jpg
    20211002_142750.jpg
    557.7 KB · Views: 2,388
  • 20211002_140144.jpg
    20211002_140144.jpg
    519.3 KB · Views: 2,388
  • 20211002_135229.jpg
    20211002_135229.jpg
    689.5 KB · Views: 2,388
Muzzle Velocity: 4.5>1000fps/5.5>900fps/6.35>800fps(Test with Round Pellet)
Tezina nije bitna, bitno je da su koriscene zaobljene dijabole :D

Poštovane kolege dobro vece.
Nema vas u temi od avgusta, jel sve u redu s artemis/snowpeak istočnjačkim draguljima?
Hteo sam da vam se javim, prvi put, moje interesovanje za ovaj hobi se tek otvorilo.
Danas sam pazario, pročitavši ceo ovaj topik prethodno, M16 5,5, a neki dan ranije pp750 4,5.
Nemam još optike, ali na 20m sa zadovoljstvom vrtim gongice iz ruke.
Oba komada deluju ispravno i precizno. Zadovoljan sam onim što sam dobio, na čemu se I svima vama iskreno zahvaljujem, jer ste u punoj meri doprineli mojoj odluci o modelu i kalibru.
Pozdrav, nadam se da će biti prilike i da se lično upoznamo!

Pozdrav svima, moje iskustvo sa PP750 posle par stotina dijabola je paradoksalno - previse precizno oruzje, ali meni jednostavno ne lezi u vidu pistolja. U vidu puske, imam mog Hatsana i ne diram ga. Mislim da cu uskoro okacim PP750 na prodaju

Users who are viewing this thread

Back