Benchrest takmičenje

kircan said:
Ma to je bar lako, ako se neko bude ponasao nebezbedno bice eliminisan i gotovo. Naravno da na strelistu nema zezanja. Posle, sto kazes u kafani ili gde vec ce biti zezanja...

Bas tako , u prisustvu oruzja nema zezanja , tu se svi slazemo , moze prase , moze rostilj , druzenje svakako .
Rezultati makar meni su u drugom planu :D .

:D :D Dje ces na Rusiju kume... :D :D
Tu sam i ja u no limit pucnjavi. Takodje predlazem disciplinu cepanje cigala i blokova na 100m :D :D :D

E sad, slazem se sa svim i svacim sta god treba da se uradi ili ja treba da pomognem.

Sve u svemu, podrzavam ideju jer je prava a i vreme je da malo sve to uozbiljimo i stavimo u neke okvire.

i meni, amateru, se svidja ideja, iako mi se cini da moja stormrider 4,5mm ima 36 j sto ce reci da ne mogu ucestvovati?!

fox said:
i meni, amateru, se svidja ideja, iako mi se cini da moja stormrider 4,5mm ima 36 j sto ce reci da ne mogu ucestvovati?!

Možeš na 50, 70 I 90 metara.
A mogao bi i na 25m ako smanjiš snagu na 27j.
Tako da bi mogao da počneš zimske pripreme ;)

Molio bih kolege da se drže dnevnog reda. Poslednjih 20 poruka obrisano pošto su više ličile na ličnu prepisku.
Uprava foruma

Doslo vreme da covek vise ni u kafani nemoze da kaze sta oce ... ili je ova tema na pogresnom mestu.
Jos ne videh da se u kafani brisu postovi, mozda kafana vise nije kafana.
I od kad je licna prepiska zabranjena ... kolko znam nije preporucljivo ali ne navodi se da je zabranjeno.

Mada sad i nije bitno, malo smo se zajebavali na mestu gde to i dolikuje ... kafana jel da.

Evo i mene da se javim posle obavljenih razgovora sa upravnikom strelišta ( Careva Ćuprija) i sekretarom saveza.
Dogovor je pao, dobili smo dozvolu za organizaciju takmičenja na proleće.
Dobro je što takmičari kreću da treniraju tu u drugoj polovini Aprila tako da možemo da koristimo celo strelište.
Jedan od uslova je da to bude vikend.
Ispred strelišta postoje uslovi za roštilj domar ima i mangal pa može da okrene i prase...mesta za parking ima dosta.

I razgovoru sa Vojom došli smo do zaključka da bi nam 10 mesta bilo dovoljno naravno sve zavisi od broja prijavljenih ljudi.

Neki od pregloga:

Mislim da treba da se napravi neka tehnička kontrola pre gađanja sa kronijem pred svaku disciplinu čisto da se zna koja je jačina pušaka.

Trebali bi da organizujemo bar jednog sudiju koji bi kontrolisao, situaciju.

Možda čak da se i napiše neki mali pravilnik o ponašanju i pravilima i to da ide kao prilog uz poziv.
Pravilnik da bude sačinjen od naših predloga i sugestija u ovoj temi.

Trebali bi uskoro da odredimo datum i polako da se spremamo.
Po meni bi bilo najbolje da to bude prva polovina Aprila.

Važna napomena: Na strelištiu ima dosta fazana, pataka ponekad zečeva koji slobodno šetaju i niko ih ne dira.
Ako neko kojim slučajem ustreli bilo šta od životinja biće novčano kažnjen i doživotno suspenovan što se tiče strelišta Careva Ćuprija.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Odlično! Sada kada je takmičenje izvesno, ja mogu sa svojim skromnim umećima da napravim logotip takmičenja, kao i mali poster i flajere, tek da se malo promovišemo.

Pani said:
Doslo vreme da covek vise ni u kafani nemoze da kaze sta oce ... ili je ova tema na pogresnom mestu.
Jos ne videh da se u kafani brisu postovi, mozda kafana vise nije kafana.
I od kad je licna prepiska zabranjena ... kolko znam nije preporucljivo ali ne navodi se da je zabranjeno.

Mada sad i nije bitno, malo smo se zajebavali na mestu gde to i dolikuje ... kafana jel da.

Naravno da ne treba lična prepiska da se objavljuje javno tipa ja ću ovo, ne ti ćeš ono. Pogotovo ne u temi koja se tiče takmičenja. Otvorite temu u kafani, razgovori nas 2,3,4 ako mislite da treba da bude sačuvano za dalja pokoljenja.

dobro bre evo uozbiljili ste temu
mene zanima samo na 100 y...
i napravite nešto revijalno na 200m ako može.............za mene i ledenog ;)

zvezdan said:
dobro bre evo uozbiljili ste temu
mene zanima samo na 100 y...
i napravite nešto revijalno na 200m ako može.............za mene i ledenog ;)

Mislim da je krajnja distanca 100 ili 130, tako je neko rekao. Šteta, bilo bi zanimljivo videti i veće daljine. Posle idite kod ledenog da mu perforirate creva za navodnjavanje.

Ne radite quote posta iznad svog.
@ Zvezdane jesi li spreman za borbu protiv Royale na 100m

Da bismo privukli pažnju ljudi i imali pravo takmičenje, moramo imati i naš logotip, poster, flajer...
Evo za početak, predloga za logo. Radna verzija postera i flajera uskoro... :)

Ovo bi bio samo logotip, a svi ostali podaci (organizator, mesto, datum, vreme, opis...) bi bili na posteru, tj. flajeru. Ništa neće biti izostavljeno.

Logo treba da sadrži što manje karaktera i da jasno objasni ono što piše na njemu.
Joco ovo što si napravio je sasvim korektno.

Opet vi sa licnom prepiskom ... brisite to odma.

Sebicu, odlicno si to odradio za sve nas i to po kratkom postupku. Imamo streliste, mora dobro da se organizujemo jer April brzo dodje.

I maknite ovo iz kafane ... tamo de su ljudi finiji i lepsi

Users who are viewing this thread

Back