Moje sugestije,
Prvo, bez ograničenja u godinama, zašto i najmlađi se ne bi okušali u ovom sportu , naravno u pratnji staratelja i sa plaćenom korizacijom, a to je druga stvar- kotizacija.
Kotizacija, kod amera je 20$, kod nas bi onda trebalo da bude manja; na većini raznih takmičenja u Srbiji iznosi 1000 do 1500 dinara, ali najrealnije je da ona pokrije troškove organizacije takmičenja, odnosno dela troškova jer biće valjda tu i nekih sponzora, istih onih od kojih kupujemo naše igračke, aseksoare i municiju za iste. Red je da se i oni otvore. To će već sama ekipa organizatora izkalkulisati i odrediti cifru za seniore i juniore.
Treće, slažem se da nema potrebe
za ograničenjem snage kada je to već limitirano kalibracijom do 5,5mm , posebno na 50m.
I poslednje,sa moje tačke gledišta, bez upotrebe "stege", odnosno jednodelnih stalaka. Sedim i povlačim okidač, tako američki, gotovanski bi naši stari rekli.
Naravno da svako od nas bi voleo da pobedi u nekoj klasi, ali na prvom mestu je DRUŽENJE, ja ću biti presrećan da tog dana budem tamo sa celom AGS Ekipom, od svitanja do sumraka, to će mi biti najveća nagrada, bez lažne skromnosti.
To je moj stav i predlog, naravno odlučiće oni koji su kompetentni odnosno organizatori glavom, bradom i toljagom

Podrazumeva se da ako mogu pomoći , spram svojih mogućnosti u bilo kom smislu, rad sam i voljan kao i većina ovde.
Ovo je nešto što me zaista raduje, jedan veliki dogadjaj koji će nas okupiti na jednom mestu da, da se uživo upoznamo i uz druženje razmenimo iskustva, isprobamo mnogo modela pušaka i naravno, ubacimo malo holesterola i triglicerida u organizam

Dobar pogled.