prokat01 said:Tema je postavljena medjutim kad sam sve procitao, nema bas uputstva
Posto vecina nas ovde puca iz hobija to jest cistog zadovoljstva a da ne odvoje bas puno iz kucnog budzeta
Moje misljenje je
1. Sto tanja koncanica
2. da ima tacke i crtice na koncanici
3. sto vise okreta na turetima
4. sto vece uvecanje
5. I naravno paralaks
Mislim da je to to, A ko kolko para ima tolko da odvoji
Ako gresim molim za ispravku ne samo zbog mene nego i zbog drugih koji isto neznaju i nemaju iskustva.
Naravno da ne.skorpio said:Znaci Joco ko nema 2000 eura za pusku i jos 2000 za optiku nista od vazdusnog streljastva , jel ?![]()
Može da bude, ali ne mora da znači. Indiviualno je. Ja bih više uživao u optici od 500e nego onoj od 5e. Ali to ne znači da bilo koga ubeđujem da kupuje samo skupe optike. To je moj lični stav, na osnovu onoga što sam video kada sam gledao kroz jeftine i kroz skupe optike.prokat01 said:koje dete ne uziva da se igra sa igrackom od 5 eura nece ni sa onom od 500
Ledeni i 15m? Teško to zamišljam.prokat01 said:Svejedno im je da li je u pitanju 15 96 ili 170 metara
Priličan broj članova ovog forma je opisao detaljno svoje optike, mada istini za volju ne baš u ovoj temi.prokat01 said:Ledeni je jedini koji je opisao svoju optiku takvu kakvu ima i prilozio slike i iskustva
prokat01 said:1. ko nezna da uziva i netreba mu , a ko uziva i voli taj i gura sto bolje moze
2. 15m sa zastavom po nekoj magli i zimi ima njihov klip na forumu
3. ima toliko toga opisano ali treba sedeti i traziti
Upravo sam ja to isto napisao.Ledeni said:Sve ste u pravu, ali nešto ste svi ispustili. Ima još jedan bitan faktor, a to su afiniteti samog korisnika, što je vrlo subjektivno.
Eto i to sam napisaoLedeni said:Svi smo različiti, ali sam istovremeno siguran i da bismo svi, nezavisno od povećanja, tipa končanice, promera objektiva itd, uvek kupovali najkvalitetnije optike koje možemo da priuštimo.