By Glock17

Naravno, ja pričam samo o 10m, mada i tu je razlog sto ove firme i ne polazu puno na tu disciplinu, njima su prioritet Olimpijske discipline.
Naravno i Steyr je zastupljen epuno kod nas, ali njihova specijalnost je pištolj i tu su vrh!
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Lane said:
Prelepa puska i odlicne grupe... Jel najcesce gadjas sa oslonca ili iz stava?

Uglavnom sa oslonca... Puska s optikom je teska 5kg i ne gadjam ispod 20m. Inace crni krug na ovim umarex metama je tacno 29mm u precniku.

Mane kouč said:
Lepa sprava, kao što rekoh jednom našem uvaženom kolegi skoro, sveto trojstvo kod vazdušnih pušaka u svetu su Anschutz, Fwb i Walther! Nema tu puno filozofije, to je jednostavno tako, ostali će biti dobri, ali nikada neće biti najbolji kao proizvodi ove tri firme!

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Hvala kolega @Mane. Iskreno bas je zadovoljstvo pucati iz nje. Pusku sam upuco do perfekcije, znaci promasaj moze da bude samo ili do strelca, ili do lose dijabole, do puske nikako.

wooyadeen said:
To je tako samo kad se gleda 10m. Ako gledamo Field Target (gađanje do 50m) na profesionalnom nivou Steyr je drastično ispred svih, AirArms je drugi... Anschutz treći, Walther četvrti i FWB peti...

wftc-2017-rifles-by-brand.jpg
Danas sam malo gadjao pored meta i limenku od soka. Na 50m sam postavio limenku i bukvalno nisam mogao da je promasim. Onda sam postavio istu tu limenku na 80m, posto je vetric malo duvao, trebalo mi je neko vreme da je "nadjem", kad sam je "naso", pogadjao sam je skoro svaki put.

30m naslon:
WP_20200625_030.jpg

Malo veca meta od standardnih.

WP_20200624_140.jpg

40m naslon:
WP_20200625_013.jpg

Format papira A4, po meni izuzetno teska meta, plus slab vetar promenljivog pravca, taman dovoljan da na toj daljini dodatno otezava, mislim da je veoma tesko ostati 100% koncentrisan do kraja, uostalom vidi se iz prilozenog.

Glock17 said:
alexsasax said:
Vrhunska (pcp) grupa kolega, bravo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala kolega. Inace, nije (pcp), klasicna springerica prelamaca je u pitanju.
Pod pcp sam mislio da kazem da je grupa u rangu sa pcpejkama

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas jedna brzinska grupa na 20m. Prve cetiri dijabole skoro u istu rupu i onda peta po obicaju sve pokvari. Kad bi merili samo prve cetiri dijabole grupa bi bila 2 milimetra, ovako sa petom je 10 milimetara. Inace ovo je grupa sa RWS lakim dijabolama:

WP_20200627_007.jpg

Puska je prelepa a bogami i ambijent si napravio bas kako treba.Mete su super samo sto su ostecene po sredini :D :D :D Bravo

Jos ako nema GPS signala i ako niko ne zna gde si, onda si prijatelju, stvorio raj na zemlji. :D
Pusku i grupe nemam sta da komentarisem.. 👍

Proka said:
Jos ako nema GPS signala i ako niko ne zna gde si, onda si prijatelju, stvorio raj na zemlji. :D
Pusku i grupe nemam sta da komentarisem.. 👍

GPS-a ima ali zato GSM-a nema, sto mi je mnogo bitnije. ;)

Users who are viewing this thread

Back