Lane said:Prelepa puska i odlicne grupe... Jel najcesce gadjas sa oslonca ili iz stava?
Hvala kolega @Mane. Iskreno bas je zadovoljstvo pucati iz nje. Pusku sam upuco do perfekcije, znaci promasaj moze da bude samo ili do strelca, ili do lose dijabole, do puske nikako.Mane kouč said:Lepa sprava, kao što rekoh jednom našem uvaženom kolegi skoro, sveto trojstvo kod vazdušnih pušaka u svetu su Anschutz, Fwb i Walther! Nema tu puno filozofije, to je jednostavno tako, ostali će biti dobri, ali nikada neće biti najbolji kao proizvodi ove tri firme!
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Danas sam malo gadjao pored meta i limenku od soka. Na 50m sam postavio limenku i bukvalno nisam mogao da je promasim. Onda sam postavio istu tu limenku na 80m, posto je vetric malo duvao, trebalo mi je neko vreme da je "nadjem", kad sam je "naso", pogadjao sam je skoro svaki put.wooyadeen said:To je tako samo kad se gleda 10m. Ako gledamo Field Target (gađanje do 50m) na profesionalnom nivou Steyr je drastično ispred svih, AirArms je drugi... Anschutz treći, Walther četvrti i FWB peti...
wftc-2017-rifles-by-brand.jpg
Hvala kolega. Inace, nije (pcp), klasicna springerica prelamaca je u pitanju.alexsasax said:Vrhunska (pcp) grupa kolega, bravo
Sent from my iPhone using Tapatalk
kircan said:Bravo kolega, ambijent predivan, sve je u fulu.
Hvala kolege.Proka said:Svaka cast kolega! Sto kaze Kircan, ambinent samo za pozeleti.
Pod pcp sam mislio da kazem da je grupa u rangu sa pcpejkamaGlock17 said:Hvala kolega. Inace, nije (pcp), klasicna springerica prelamaca je u pitanju.alexsasax said:Vrhunska (pcp) grupa kolega, bravo

O pa hvala kolega, to je stvarno veliki kompliment.alexsasax said:Pod pcp sam mislio da kazem da je grupa u rangu sa pcpejkama
Proka said:Jos ako nema GPS signala i ako niko ne zna gde si, onda si prijatelju, stvorio raj na zemlji.![]()
Pusku i grupe nemam sta da komentarisem..![]()