By Glock17

Proka said:
glale said:
Eee,ovo treba da doprinese konstantnosti u busenju meta.Tek sad ces nam zadavati domace zadatke :D
Pa gde ces vecu konstantnost? :D Covek na 30m pravi grupu da se zanesvestis...
Videh na par mesta da su se neki narodi zalili da je sklop malo vrljav, ima malo vise lufta pa klima. Al opet, ne bih ocekivao od Diane da to sebi dozvoli, pa ma gde se sklapala.

Deluje dosta cvrsto usrafljeno. E sad to sto pisu, to klimanje, ne znam da li se odnosi na originalan zr-mount ili kinesku kopiju.

Pretpostavljam da se odnosi na kopiju. Ili mozda na original koji je bio na debelom popustu, ispao iz kamiona.

Probao sam na magnumki i ne radi posao , meni nije bilo dobro resenje , nadam se da ce tebi biti ...

skorpio said:
Probao sam na magnumki i ne radi posao , meni nije bilo dobro resenje , nadam se da ce tebi biti ...
Iskreno, a po logici stvari, mislim da nikada ne može amortizujući nosač biti bolji od fiksnog. Tu se slažemo. Ovde je u pitanju samo kompromis, sačuvati optiku i u određenoj meri zbog toga izgubiti na preciznosti.

Mozda na tvojoj puski bude ok , sve sto sam licno probao bilo je na veoma jakim puskama ( prelamacama)

skorpio said:
Mozda na tvojoj puski bude ok , sve sto sam licno probao bilo je na veoma jakim puskama ( prelamacama)

Ako nije tajna kolega, koje su puske bile u pitanju, zanima me cisto radi poredjenja s mojom?

Pa bio je hatsan 125 , hatsan torpedo , diana 31 panter valjda sam tacno napisao imena , uglavnom sve su magnumke bile...

skorpio said:
Pa bio je hatsan 125 , hatsan torpedo , diana 31 panter valjda sam tacno napisao imena , uglavnom sve su magnumke bile...

O pa da, to su stvarno prejake puske, posebno hatsan.

:cool:
musica_001.jpg

glale said:
:D Da smo u kafani,svašta bih ti rekao. :D Što nas držiš u neizvesnosti?
E' sad kad bi ti jos i reko da sam umedjuvremenu pazario jos jedan model, a koji nije Weihrauch, jednostavno nisam mogao da izdrzim ovo iscekivanje... ;)

@Proka:
Hahaha... :D

Aman brate, izgoresmo! Govori ako Boga znaš. :D
Ovakve musice imaju Weihrauch i Diana... I možda još neko... Hm..

Users who are viewing this thread

Back