Glock17
New member
kircan said:Ajd da vidimo kako radi. meni bi mozda trebalo tako nesto za air arms.
Cim isprobam javljam. Pozdrav.
@Proka; @glale: :lol:
kircan said:Ajd da vidimo kako radi. meni bi mozda trebalo tako nesto za air arms.
Proka said:Pa gde ces vecu konstantnost?glale said:Eee,ovo treba da doprinese konstantnosti u busenju meta.Tek sad ces nam zadavati domace zadatke![]()
Covek na 30m pravi grupu da se zanesvestis...
Videh na par mesta da su se neki narodi zalili da je sklop malo vrljav, ima malo vise lufta pa klima. Al opet, ne bih ocekivao od Diane da to sebi dozvoli, pa ma gde se sklapala.
Iskreno, a po logici stvari, mislim da nikada ne može amortizujući nosač biti bolji od fiksnog. Tu se slažemo. Ovde je u pitanju samo kompromis, sačuvati optiku i u određenoj meri zbog toga izgubiti na preciznosti.skorpio said:Probao sam na magnumki i ne radi posao , meni nije bilo dobro resenje , nadam se da ce tebi biti ...
skorpio said:Mozda na tvojoj puski bude ok , sve sto sam licno probao bilo je na veoma jakim puskama ( prelamacama)
skorpio said:Pa bio je hatsan 125 , hatsan torpedo , diana 31 panter valjda sam tacno napisao imena , uglavnom sve su magnumke bile...
E' sad kad bi ti jos i reko da sam umedjuvremenu pazario jos jedan model, a koji nije Weihrauch, jednostavno nisam mogao da izdrzim ovo iscekivanje...glale said:Da smo u kafani,svašta bih ti rekao.
Što nas držiš u neizvesnosti?