Proka said:Joj jo jo, sta mu Glock pravi. Sitno kaludjerski...![]()
Ma nije hteo covek da se maje dok ne prikupi sve sto mu treba. Bez alata nema ni zanata.glale said:Lelee,sta radis..Oma cu morati u dvoriste da treniram...Salim se,drago mi je da si napokon krenuo da pucas a ne samo da kupujes.. :lol:
Proka said:Ma gotova stvar. Samo dok joj jos malo "uvati narav".
Al jeste neverovatno koliko te male puske mogu biti zabavne za pucanje. Ispalis kutiju dijabola da se ne umoris. Ja klincu malo malo pa drpim Zastavu...![]()
Hvala kolega, bas mi se nabavlja jedan primerak, pozurio bih dok je gospodja dobre volje, da mi ne udari veto... :lol:Glock17 said:Hvala kolega i zelim ti da sto pre nabavis s 300.Bata Mane pozuri malo...
![]()
Dusambej said:@glock 17 ne mogu da verujem da li si toliki profesionalac ili je puska jos bolja od 335.?
Knife said:Glock svaka čast na rupama
skorpio said:Puska , cuj puska , strelac je bitan![]()
Da znas da je odlicna, svaka dijabola identicno ulazi u cev, nema skarta. Sacu postavim mete...Proka said:Maisterkugeln je odlicna dijabola. RWS je pozicionira odmah ispod R10.
glale said:Sve mete su dobre ali ona prva ima odličnu grupu,kod ostalih kao da si malo žurio.Bravo Glock,drago mi je da ti puška tako prija..
![]()
Proka said:Idemooo, detelina!![]()
Bravo ti ga bate! Samo udri. Sledeća stanica, jedna kutija R10. Čisto onako, valja se.