By Glock17

Ma gotova stvar. Samo dok joj jos malo "uvati narav".
Al jeste neverovatno koliko te male puske mogu biti zabavne za pucanje. Ispalis kutiju dijabola da se ne umoris. Ja klincu malo malo pa drpim Zastavu... :cool:

Proka said:
Joj jo jo, sta mu Glock pravi. Sitno kaludjerski... ;)

glale said:
:D Lelee,sta radis..Oma cu morati u dvoriste da treniram...Salim se,drago mi je da si napokon krenuo da pucas a ne samo da kupujes.. :lol:
Ma nije hteo covek da se maje dok ne prikupi sve sto mu treba. Bez alata nema ni zanata.

Hvala kolega i zelim ti da sto pre nabavis s 300. ;) Bata Mane pozuri malo... :D

Obozavam HW30s, ova puskica vredi svaki ulozen dinar, al' bukvalno... :p :)

WP_20200830_039.jpg

Proka said:
Ma gotova stvar. Samo dok joj jos malo "uvati narav".
Al jeste neverovatno koliko te male puske mogu biti zabavne za pucanje. Ispalis kutiju dijabola da se ne umoris. Ja klincu malo malo pa drpim Zastavu... :cool:

Upravo tako... :D

Glock17 said:
Hvala kolega i zelim ti da sto pre nabavis s 300. ;) Bata Mane pozuri malo... :D
Hvala kolega, bas mi se nabavlja jedan primerak, pozurio bih dok je gospodja dobre volje, da mi ne udari veto... :lol:
Cek malo da vidimo u kakvom je stanju ova Manetova.. ;)

Dusambej said:
@glock 17 ne mogu da verujem da li si toliki profesionalac ili je puska jos bolja od 335.?

Pozdrav kolega.
Nisam profesionalac, jer ne zaradjujem i nemam nikakve koristi od ovog, sto znaci cista ljubav i zadovoljstvo.
Za mene je streljastvo izuzetan nacin da se kvalitetno potrosi vreme, jos i ako ima rezultata tim bolje.
A sto se tice poredjenja sa 335 to bih ostavio drugima da procene, ja mislim da sam nasao ono sto mi treba, za sad.
Pozdrav i svako dobro.

Nabavio sam ove RWS dijabole. Meni deluju kao veoma dobre, al videcemo.
Inace ponuda dijabola kod nas je sve gora, bas me cudi da sam uoste nesto i naso.

WP_20200901_016.jpg

WP_20200901_033.jpg

Proka said:
Maisterkugeln je odlicna dijabola. RWS je pozicionira odmah ispod R10.
Da znas da je odlicna, svaka dijabola identicno ulazi u cev, nema skarta. Sacu postavim mete...

Klinac se ladno igrao sa metama, tek sam sad provalio.
Pravio kulu od meta i sve brojeve mi pomešao, a pomešao koliko mogu da primetim nekoliko serija meta. :roll:
Jedva sam uspeo da spojim ovih pet u niz po serijskim brojevima, al nema veze, samo nek se klinja zanima. :D
Inače, mogu reći samo: da je Weihrauch HW35 (7,5J) jedna izuzetna puška, a ove RWS Maisterkugeln dijabole su joj legle ko budali šamar.
Malo je reći da sam prezadovoljan učinkom.

84791:
r1.jpg

84792:
r2.jpg

84793:
r3_2.jpg

84794:
r4_1.jpg

84795:
r5.jpg

:) Sve mete su dobre ali ona prva ima odličnu grupu,kod ostalih kao da si malo žurio.Bravo Glock,drago mi je da ti puška tako prija.. :)

Idemooo, detelina! ;)
Bravo ti ga bate! Samo udri. Sledeća stanica, jedna kutija R10. Čisto onako, valja se.

glale said:
:) Sve mete su dobre ali ona prva ima odličnu grupu,kod ostalih kao da si malo žurio.Bravo Glock,drago mi je da ti puška tako prija.. :)

Dobro si primetio. Ne mogu sve da postignem, a hocu da uhvatim vremena i da malo pucam, pa ko na traci... Ali ja sam zadovoljan. ;) :)

Proka said:
Idemooo, detelina! ;)
Bravo ti ga bate! Samo udri. Sledeća stanica, jedna kutija R10. Čisto onako, valja se.

Proko skupe su R10 i to dosta, a prodavac trazi da mu se uplati avans pa da ih nabavi, sto po meni i nije bas nesto profesionalno. Ove Maisterkugeln su isto izuzetno dobre, dobro izbalansirane i ujednacene, svaka identicna i dobro ispolirane, samo i njima cena dosta varira od prodavca do prodavca, negde su cak po kutiji i po 500 dinara skuplje nego na drugim mestima, pa kutija od 500 komada izadje skoro 1600 dinara. :roll:

Users who are viewing this thread

Back