Hvala svima za komentare ! ,,Streliste'' je zasta odlicno , ogradjeno zicom i stubicima , sa dve strane i sumom , sljive , kruske , jabuke , smokve i grozdje vise sa svih strana mada odasvuda uzduz i popreko spartaju mravi , neke bube i insekti , lete osice i ranije pomenuti strsljenovi . Nije da se zalim , al' draze bi mi bilo da taj deo faune ne obitava tu . Fileee , sto se mene tice , mozemo da se menjamo za dijabole . Imam po pakovanje h&n silver point i grizzly koje mojoj cometi adv. nikako nisu po ukusu . Od svake sam potrosio po mozda 15 do 20-ak kom, ne vise . Ako sam dobro skontao u tvom prethodnom postu ti imas barakudu koja kod mene sasvim lepo ,,radi'' za razliku od barakude hunter cije si rezultate upravo video . Definitivno exact king i hades postaju izbor za ubuduce . Prvom sledecom prilikom sigurno cu napraviti test koji si opisao , ali mi reci kako se iz tih rezultata moze sagledati rad regulatora?Manometar regulatora mi je od kupovine puske max.na 120 bara otprilike , mada opseg gde se nalazi (zeleno polje)ide do 200 bara. Puska precizno gadja cak do nekih 50-60 bara min. u regulatoru . Ako mozes , u par reci mi rastumaci kako bi se u radu manifestovalo kad bi pritisak u regulatoru bio npr.190 ili 200bara . Pitanje je verovatno malo imbecilno , al' jbg. jos nisam usao u materiju po ovom pitanju. Hvala !