Stigla optika, kod kolege Frica sam je namestio i inicijalno upucao a danas otišao u divljinu da vidim šta kaže Falcon i CZ Karolina sa legalnih 190m/s uz JSB Exact na 25 metara i na tu daljinu sam je upucao. Bukvalno tri klika po horizontali od fabričkog optičkog centra sam našao pravac, visina je sređena podesivim nosačima i sa još tri četiri klika.
Na 165 m/s i na 28 metara nisam bio zadovoljan.
Ladovina, trava od skoro metra visine i jedan puteljak pokošen, vetar na desno na momente je baš prijao zbog vrućine i zapare ali se osetilo prilikom gađanja. Imao sam grupe u obliku linije, po visini super a po širini po skoro 2cm. Ok, malo je do mene ali tu i tamo mora neki izgovor. Sunce je dobro pržilo, nije mi se dalo iz hladovine šetati pa sam mete reciklirao, gađao centar pa levo brojeve, pa desno...
Sve u svemu sa puškom a posebno sa optikom sam jako veoma puno i mnogo zadovoljan

Ovde sam sašio jedan u papir pa u njega 5 komada, kao što rekoh, reciklaža meta

realno ovo je user kakav ću teško ponoviti

Desno upucavanje grubo, levo fino

9 komada u 9 i flajer (do mene je) u 8 a gore, dole i desno su testirane ostale dijabole. Sport, Mosquito i Mauser su na 25 metara neupotrebljive

Nauk za danas je da 4,5mm i brzina od 190m/s ne vole vetar ni vetrić a ni povetarac.
E da, pošto je optika ogromantna, torba nam je postala mala pa je Karolina od danas zvanično polovnjača kofernjača