https://ibb.co/q9JBprF
Uzasno me nervira kod svih magnum springerica sto ovde ne postoji lepo ozbiljan industrijski sraf koji povezuje stitnik okidaca, kundak i pusku, a ne samo obican sraf za drvo koji povezuje stitnik okidaca i kundak. Jos taj sraf oblajzne posle prvog skidanja, zato sto slepci nisu busili rupu u drvetu adekvatnom burgijom koja treba da bude tanja i da sam sraf napravi bolji navoj. Kod mene se sada vrti u krug zbog velike rupe... Magnum springerice trebaju na vise tacaka da se povezuju sa kundakom, ne samo u tri tacke. Plus iz fabrike sve puske preko 7.5j trebaju da izadju sa lepkom na srafovima...
Jos nesto vrlo bitno!! Magnum springerice NIKAKO ne smeju da imaju plastican stitnik okidaca, okidac moze da bude, ali stitnik nikako! Zato sto se ti srafovi urezu u tu plastiku, i srafovi ne smeju na tom mestu da se pretezu, zato sto se plastika stanjuje, a moze i da pukne. Znaci nema cvrste i ljute veze... Da li oni tamo imaju neke ljude sa mozgom, diploma nista ne znaci. Ja sam samo u osnovnu skolu regularno isao, a srednju sam ''zavrsavao'' kod Brankovog mosta na pecanju, pa opet kapiram kako treba...