@aircgun
Evo boksera ovde:
tinyurl.com
Ima spicastu glavu (poput nase "Sport Hunting").
Nude i preuzimanje pouzecem, za sve zemlje clanice EU (ali mozda i ove "pridruzene" uzimaju u obzir).
Inace, dijabola veoma slicna modelu "Standard" - zaobljena glava, "knurled" design, to jest uzduzni useci, meko olovo - je Norikina "Hammer" (Norica Hammer) kojih ima i u nasim prodavnicama (ja sam, jesenas, kupio par kutija u Balkan Hunter-u i dobro su mi se pokazale sa N-TEC-om od 5.5 mm). Link:
tinyurl.com
Spicasta varijanta se zove "Pointed" (Norica Pointed). I njih ima u nasim prodavnicama.
Evo boksera ovde:
Śrut Diabolo do wiatrówek | Sklep z Militariami SpecShop.pl
Śrut Diabolo do wiatrówek w sklepie SpecShop. Produkty najlepszych światowych producentów z branży militarnej, outdoorowej i survivalowej. Zapraszamy!
Ima spicastu glavu (poput nase "Sport Hunting").
Nude i preuzimanje pouzecem, za sve zemlje clanice EU (ali mozda i ove "pridruzene" uzimaju u obzir).
Inace, dijabola veoma slicna modelu "Standard" - zaobljena glava, "knurled" design, to jest uzduzni useci, meko olovo - je Norikina "Hammer" (Norica Hammer) kojih ima i u nasim prodavnicama (ja sam, jesenas, kupio par kutija u Balkan Hunter-u i dobro su mi se pokazale sa N-TEC-om od 5.5 mm). Link:
Norica - Śrut do wiatrówki Hammer - 250 szt. - 5,5 mm - 197.00.006
Wysoce precyzyjny śrut do wiatrówek hiszpańskiej firmy Norica w kalibrze 5,5 mm do rekreacyjnego strzelania tarczowego. Moletowana powierzchnia śrucin gwarantuje idealny kierunek strzału. W zestawie 250 sztuk śrucin.
Spicasta varijanta se zove "Pointed" (Norica Pointed). I njih ima u nasim prodavnicama.
Last edited: