Nikad nemoj da pitas prodavca za misljenje jer njihov posao je da prodaju ono sto imaju i da "pljuju" po drugim brendovima ako ce im to pomoci oko prodaje. Te dijabole od 1800 din (predpostavljam da su diana high power) su dobre ali se pokazuju najbolje u lothar walther cevima i to u odredjenim modelima (aa tx200 i weihrauch 95, 97...) i to su H&n baracuda dijabole samo sa drugacijom nalepnicom sto u topgun-u nisu znali a ubedjivali su i mene i druge da to striktno pravi diana i da oni nikad nece da stave jsb pod svojim imenom. Nazalost za njih diana prodaje jsb dijabole pod imenom diana exact i pokazuju se poprilicno dobro u dijaninim puskama (predpostavljam da pises o modelu 34 posto ti je to u opisu profila). Ako odlucis da se oprobas u H&N probaj field target trophy (nazalost kostaju 1500 din) ali su jako dobre. U mojoj diani su se pokazale isto kao i jsb exact (8.44). Jedna stvar kod koje moras da obratis paznju su precnici dijabole kod ova 2 proizvodjaca. Ako gledas jsb 4.52 je (uglavnom) najbolji precnik za diane ali ako kupujes od h&n onda je 4.50 precnik. Mozda je zbog cvrsceg olova koje koriste za te dijabole,mozda oblik a mozda nesto drugo ali nikako ne kupuj po precniku jer ne "rade" isto. Ima opcija da se kupi sampler pack sto ukljucuje field target trophy 4.50, 4.51, 4.52 i baracude u svim tim precnicima pa ce jedan sigurno da ti odgovara. Lose je to sto to ne prodaje ni jedna nasa prodavnica (bar ja nisam nigde video).