DIJABOLE

To je jasno po natpisu a po gramazi i obliku su navodno iste.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Razlika izmedju baracude i baracude match je sto su baracude nesortirane dok baracuda match imas da biras u 4.50,4.51 i 4.52. Ako nije tajna gde ste nabavili ove match?

longrifle said:
Slikaj jednu pored druge pa da bolje pogledamo.

levo je Baracuda, a desno je Baracuda Match i ima razlika u glava kako shto mogu da vidim.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Attachments

• IMG_7927.JPG
    IMG_7927.JPG
    290.2 KB · Views: 1,743
Lale said:
Razlika izmedju baracude i baracude match je sto su baracude nesortirane dok baracuda match imas da biras u 4.50,4.51 i 4.52. Ako nije tajna gde ste nabavili ove match?

Uzeo sam iz Njemachku, maltretishem nashih shoferi kad idu na put :) dajem im adresu od dilera za H&N (ima na nivni sajt) od salon koji im je us put, pa mi oni donesu, a ja njima pivo :)

Attachments

• IMG_7909.JPG
    IMG_7909.JPG
    120.7 KB · Views: 1,737
Danas mi stigla jedna kutija JSB Hades i JSB Exact probno pakovanje 5.5mm obe kutije, poručeno u Snajperu.
Hades je u super stanju, bez deformacije košuljice, ali zato ovaj probni set Exacta ima 50 posto iskrivljenih košuljica... Nije baš ekstremno, moraću da ih ispravim malo da bih dobio što bolju sliku kakve dijabole voli moja cev, ali mrka kapa.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Isteklo vreme za edit, izvinjavam se na postu za postom. Da se ne bih zezao sa ispravljanjem košuljica na dijabolama, jer verovatno teško da bi tu bilo preciznosti, obratio sam se Snajperu radi eventualne reklamacije.
Prijatno sam iznenađen njihovom reakcijom, uljudno se izvinili, saslušali koji je problem i rekli da im se dešavalo da JSB Exact probno pakovanje ima oštećene dijabole. Kutija vraćena nazad njima, oni šalju novu i snose troškove dostave u oba pravca.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Ja vec treci put citam i tesko mi da poverujem. Izgleda da krece na bolje posle korone, drugi razlog ne vidim😀😀😉

Ne znam nikog lično iz Snajpera, ali vidim da je to godinama ista ekipa ljudi, koja odmereno i bez mrzovolje radi svoj posao. Uvek sam iz te prodavnice izlazio sa utiskom da u njoj možda ni nema prodavaca koji rade za platu, nego da su to sve suvlasnici (deoničari, ortaci u poslu).

Da li je neko probao sport s field dijabole (zaobljeni vrh) u 4.5 kalibru? Video sam na grof sajtu da ih imaju na stanju a uzivo sam video samo u 5.5 kalibru.

Ja sam se ubio trazeci ih. Nigde ih nema. Na kraju sam poslao mail proizvodjacu da vidim gde ih ima. Odgovorili su mi da ih ne prave vec duze vreme, navodno zbog slabog interesovanja. Ako su kao njihove Match onda bi bile ekstra konkurencija za JSB i sl. Njihove Hunter su takodje odlicne.

Danas se malo zezao po dvoristu sa sinom. Gadjali konzerve na 25m sa GSG i optikom.
Narode, sta se desava sa JSB Exact? Kupio kutiju pre par dana, bas mnogo dijabola sa krivom suknjicom. I nesto mi podosta setaju.

ja sam probirao jednu kutiju ispalo je da je svaka 3-4 kriva i to sto se vidi golim okom bez naocara. nisu sve kutije takve naravno ali ima previse skarta.

Isto tako i ovde, ko da su ih zubima grizli. Bas sam se razocarao, nekad su bile vrh, sad em su poskupele (1100 din. kutija a nekad bile 940din.), em nije to to.

Svasta tu moze da bude, presa, pakovanje, transport, neka malo veselija smena
U svakom slucaju se slazem sa Kircanom i meni su se express najbolje pokazale.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sto se tiče JSB kao neko ko ih koristi u ogromnim količinama, takve probleme nisam imao kad ih kupim direktno od fabrike ili od našeg uvoznika za savez, ali kad sam jednom kupio od grofa u Požarevcu bilo je oštećenih i ulubljenih kutija na 50000 komada sigurno 15%otpada, tako da je samo do naših u prodavnicama, neozbiljni su i verovatno do transporta

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Nasi prodavci su manje vise korektni, moje licno misljenje je da ako se porucuje, 90% ostecenja potice od transporta kurirskih sluzbi.

Users who are viewing this thread

Back