Mane kouč said:Ja bih rekao da je ovo neka varijanta rws basic dijabola...
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

A bas sam voljan da nakacim optiku pa da testiram test.

Vec vidm! Za tebe Proko is the best pellets, a moje predvidjanje je, ajd idemo redom:Proka said:E da mi je neko rekao, ne bih mu verovao. Upravo mi kurir doneo test JSB koji sam porucio.
Za divno cudo, onako na prvi pogled, prilicno su ok, videh samo jedno-dve sa malo iskrivljenom suknjicom. Al ko za inat, kisa slozila samo tako, nece stati ceo dan....A bas sam voljan da nakacim optiku pa da testiram test.
![]()
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
A za paradajz topla preporuka ovo:Proka said:Hvala kolega. Bas se radujem da probam RS i Express. A i ovi teskasi me zivo zanima kako ce se ponasati. Nikad nisam pucao sa dijabolom tezom od 0.53grama.
Uzeh isto i kutiju ovih, iz ciste radoznalosti. Jeste da hollow point za mene nemaju nikakvu prakticnu primenu al da vidim kakve su. Mada, mislim da ce biti zanimljivo gadjati paradajz sa njima...
![]()
glale said:Glasam za predlog br.3 EXACT HEAVY 0,670g ili EXPRESS 0,510g
Nemoj da prodajes Peruna, dobra je to puska, uproscen i legendaran sklop, a prakticno neunistiv, da sam na tvom mestu ja bih to ostavio, neka se nadje.Proka said:Ja videh da ljudi najbolje grupe imaju sa Heavy i Express.
Cu probam i iz Peruna, dok ga ne prodam, cisto 'nako, zarad naucne vrednosti testa.. :lol:
A i jadnik stoji 3 meseca u kutiji, nije dijabolu opalio.