Hatsan125 said:I koje korstis H&N
Hatsan125 said:Koja je kod tebe puska
Hatsan125 said:Ja je pokusavam upucati na 30 m ali lose grupe imam pa se zeznuo uzeo dijabole gamo 1g sve mi se poremetilo sad kontam se opet vratit na H&N
Glock17 said:
Čitajući kolega vaše poruke zapazio sam da ste izuzetno napredovali što se tiče vazdušnog oružija, vidi se da polako shvatate suštinu odnosa snaga/preciznost.
Pa kolega nakon probe puske Umarex perfekta mada niskog cenovnog ranga, sa brzinom od oko 170m/s shvatio sam da sam taj blagi trzaj mnogo utice na preciznost.
Dok kod moje zastave je taj trzaj znatno veci, i sada sam doso do nekog zakljucka da sto se tice springerica brzina ne bi trebalo da prelazi 200m/s.
Tako da cu ipak mozda kupiti nesto novije ili polovno ali kvalitetnije.
A sto se tice federa, od keca su bili pre vise godina , sada su trenutno od ves masine gorenje![]()
![]()
.
I nadam se da nisam uvredio kolegu Hatsan125 sto sam izneo misljenje za moju i njegovu pusku
Mane kouč said:Matematika je jasna i prosta, zastavica max do 165m/s,sve ostale springerice 170 do 190m/s da bi imalo nekog smisla juriti preciznost, ovo su brzine za 10m, a i do 25m, 180-190 m/s je skroz ok
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Hatsan125 said:I koja je cijena u srbiji jsb 5.5mm pakovanja od 500kom
Lepo je iznenadio fwb i ako je poluispravna i teško je testirati u ovakvom boku. A to za testiranjeProka said:Eto, a nama kazes da dzabe testiramo dijabole...![]()
Stari FWB pravi skoro iste grupe ko 9003.
Ako ti ovo testiranje bas tesko pada, zovi me u pomoc, nemoj te sramota.![]()
da ne otvaramo raspravu pk stoti put nepotrebno
Nema sta da je ubedjujes, tunel je apsolutno neophodan. Zarad nauke...kircan said:Ili da ubedim zenu da nam je potreban tunel od 10m u dvoristu