Ma jok, kolega @Glock17, nisi ti upućen u materiju. Mi imamo toliko profesionalaca kod kojih na rezultat utiču samo dijabole i puška. Kad bi mi u klub došlo bar 10% takvih profi strelaca, imali bi bar još dve olimpijske medalje u TokijuGlock17 said:Dijabole ove, dijabole one, dijabole teške, dijabole lagane... :roll:![]()
A strelac? Gde je u toj priči strelac?
Mislim da preciznost u najvećoj meri zavisi ipak na kraju od strelca...

Glock17 said:Dijabole ove, dijabole one, dijabole teške, dijabole lagane... :roll:![]()
A strelac? Gde je u toj priči strelac?
Mislim da preciznost u najvećoj meri zavisi ipak na kraju od strelca...
dr.jare said:Pitanje Grofu u vezi Sport S Field 4,5mm nema odgovora ni na email ni na FB... sto znaci da nemaju vec drze radi marketinskih trikova...
Danas stigle Hunting Expansion sledi proba za vikend...
dr.jare said:Field dijabole su predvidjene za gadjanje napolju gde uticu vremenski uslovi na let same dijabole... takve dijabole treba da imaju tezinu na primer od 0.55g pa na vise... Sport S ih je proizvodio sa tezinom od 0.52g sto je relativno malo za neko gadjanje preko 15-20m... sada se proizvode jace puske sa optikom za gadjanje na vecim daljinama koje traze teze dijabole a oni su to zanemarili...
dr.jare said:Field dijabole su predvidjene za gadjanje napolju gde uticu vremenski uslovi na let same dijabole... takve dijabole treba da imaju tezinu na primer od 0.55g pa na vise... Sport S ih je proizvodio sa tezinom od 0.52g sto je relativno malo za neko gadjanje preko 15-20m... sada se proizvode jace puske sa optikom za gadjanje na vecim daljinama koje traze teze dijabole a oni su to zanemarili...
Sad jurim daljinu oko 50m...Glock17 said:Ako nije tajna kolega na kojim to daljinama gađaš?
SMD said:Rekao bih da je apsolutno nebitno tih 0.03 grama, ako dijabola leži nekoj cijevi...
dr.jare said:Sad jurim daljinu oko 50m...Glock17 said:Ako nije tajna kolega na kojim to daljinama gađaš?