dr.jare said:glale, koja je snaga tvoje puske to jest brzina zrna? Ima prilican pad sa malo tezim dijabolama (razlika 0,15g) na 15m...
dr.jare said:glale, koja je snaga tvoje puske to jest brzina zrna? Ima prilican pad sa malo tezim dijabolama (razlika 0,15g) na 15m...
:lol: :lol: :lol:Glock17 said:dr.jare said:glale, koja je snaga tvoje puske to jest brzina zrna? Ima prilican pad sa malo tezim dijabolama (razlika 0,15g) na 15m...
Od kud su to malo teže dijabole.... :roll:
0,510g i 0,670g razlika ko dupe i oko...
glale said:Kolega,moja puška je FWB 300,to je D kategorija,vrlo je slaba,7,5j u zavisnosto od težine dijabole joj varira brzina.Jsb Heavy 0,670g izbaci brzinom od oko 155-160m/s dok jsb express 0,510g ide oko 185-190m/s.To je puška za 10 metara.To što sam entuzijasta pa pokušavam s'njom da gađam precizno na 25 metara,jeste smešno...
![]()
dr.jare said:Ovde su admini i moderatori prilicno fleksibilni jer je obicno zabranjeno citirati post ispod posta a duplo citiranje da ne pricamo...
Proko mislim da su skuplje od 100 din,u odnosu na Simply.Mislim da je kutija 900 din.glale said:
Ove su,navodno,za nijansu bolje,100 dinara su skuplje ali ne mogu reći da sam prezadovoljan.Malo-malo baci neku u stranu
Proka said:Mislim da je Target (beli) oko 900-950 dinara. Zavisi od prodavnice. Zeleni Target je oko 1200 a Plavi mislim da je 1300, mozda malo preko. Ima i zuti al ne znam koliko je on. Kupih davno jednu kutiju al sam zaboravio koliko je.