Na Diana 21 FBB sam koristio Sport S Hunting i Match diabole, onako su "knap" što bi neki rekli.Probao sam i Stoeger X-Sport, one su malo labavije u ležištu, ali nisam primetio neke veće razlike što se preciznosti tiče, čak mi se čini da su za neku nijansu bolje ove domaće.Imam i JSB Exact Beast od kojih sam ispucao nekih dvadesetak komada ali sam to batalio jer su previše teške za moju pušku, ali uležu sasvim lepo.Takođe imam i neke Capriolo Hunting dijabole slabijeg kvaliteta koje su samo za neko plinkanje, takođe su prilično labave u ležištu i nisu za neko preciznije gađanje,a i na oko se vidi da su lošijeg kvaliteta i prilično nejednake.Na kutiji ne piše ni ko je proizvođač niti koja je gramaža, to su verovatno neke kineske ili ko zna čije prepakovane dijabole. Dobre su za gađanje limenki, ali za mete baš i nisu jer su grupe jako široke.Što se tiče ovih Sport S Hunting dijabola , pa i Match, odlične su što se mene tiče.Kad budem imao više vremena postaviću slike.Gađali smo sa 12 metara i grupe su bile veoma zadovoljavajuće.Sad je malo više zahladnelo pa malo pauziramo sa metama, a limenke i čepove nema smisla ni slikati niti snimati...