svaka dijabola ima svoju namenu, i svakoj cevi pasuje neka druga dijabola.
meni su se jsb naravno pokazale kao najbolje, za skoro sve, uniformne su skroz, ali po tezini kada se posmatra, svaka kutija ima tezine one koje su naznacene, i 0.01 gram ispod i iznad.
znaci ni jsb nije savrsen. ali im je finalna obrada daleko bolja od npr gamo-a. cak mi se i gamo pro magnum, barem jedna kutija, pokazala kao dobra (ja se i dalje cudim!!!).
ove dijabole sa plasticnim telom, imao sam prilike da ih probam, cinjenica je da prave manju frikciju sa cevi, i to relano istoj manje steti (period upotrebe je nesto sasvim drugo) i de facto su mnogo brze - sto je naravno rezultat smanjene frikcije, i manje tezine. probojne jesu. preciznost - u mom slucaju nije zadovoljila moje prohteve (ali poredimo to sa jsb, i sa grupom velicine jedne dijabole) sto se ne moze bas uzeti kao relevantno jelte. za namenu za koju su, sigurno su sasvim solidne. nisam ih probao na vece daljine, ali potaknut ovim "konstruktivnim" razgovorom, bas cu ih testirati, pa preneti licne utiske.
predator dijabole (one sa crvenim vrhom) cak su bolje od jsb-a. neverovatno su precizne. lovacka je dijabola, za one preko bare kojima je to dozvoljeno. ako budete imali prilike da probate, necete zazaliti.
rws su odlicne, barem ove poluoble.
spicaste, probacemo