DIJABOLE

Nije to za pohvalu stvarno mislim da sam oboleo. Eto iz straha da mi se ne ucrvljaju cevi zbog nedostatka olova kupio sam po par kutijica HN da probam kako se ponašaju, pa od nedelje da dopunim zalihe.
Za meč dijabole ne brinem za moj stadijum gađanja iz stava i sport s su odlične.
A morao sam da obiđem i jedan štek da proverim brojno stanje.
IMG_20210610_141141_copy_2736x2052.jpg
Uffff živote!

i ja bi da probam hn barakudu al nesto mi se neda,sobzirom koliko pucam ja mislim da cu imati i dijabola i slagova sasvim dovoljno al opet taj H@N..... nzm uzeo bih i ne bih,probao grizzly ono je blagi uzas bar kod mene

el ima neko predlog za dijabole od firme H@N u kalibri 6.35mm a da nije grizzly,on mi se lose pokazao mnogo

ja sam imao neke fx koje su valjda u stvari bile jsb kao i cometine koje su isto bile jsb i one walther, koje su verovatno bile jsb prepakovane su bile dobre.
to sam kupovao u peloponezu novi sad

0,51g su Light, a 0,53g su Heavy!
Inače, prvi utisci su odlični. Ispalio sam iz pištolja na brzinu nekoliko komada i deluju ok. Uskoro ozbiljniji test.

2021-06-13_205420.jpg

Valjda bude dosta dok ne otvore streljanu. A kako je vruće vani i ostat će. Ima još 2000 RWS matcha. Znači 14 000 sa 55 dana. Pih! 127 po danu. Sirotinjo 🙃

Attachments

• 20210622_225443.jpg
    20210622_225443.jpg
    151.5 KB · Views: 1,483
Te meni idu jako lepo iz fwb-a , kad kazem ako lepo , mislim nisu testirane na pravi nacin ali na 10m mogu da idu u istu rupu

Dobri ljudi, zna li neko gde se mogu nabaviti Qiang Yuan Sports dijabole (pakovane pojedinacno - 200 komada)? Ukoliko neko planira nabavku, nek me ima u vidu :D

Ja se ponovio pre nedelju dana, sad cekam druge koje su navodno poslali u sredu 😠 izgleda da su resili da se rese poslednjih kutija, posto jednu nemaju vise na stanju...

Attachments

• 1633887822440_copy_800x599.jpg
    1633887822440_copy_800x599.jpg
    131.3 KB · Views: 1,157
Ajoooj...pogle' kutije što su havarisane!!! :shock:

Tu je bar 30% dijabola oštećeno, a cena da se uqaqiš od muke, e' zato ja više ne poručijem dijabole preko kurirskih službi...

Cene su bezobrazne ali to sam znao, a usluga nikakva i nepostovanje. Otvarali su kutije i ustanovili da ni jedna dijabola nije ostecena. Posaljes ostecenu robu i ubedjujes me da je to super. Kurirska sluzba nema nista za isporuku a prodavci su poslali zamenske dve kutije ali ne znaju ni kad ni kojom kurirskom sluzbom su poslali, naravno nemaju ni broj posiljke 🤣 svaka skola se placa.

Posto je proslo 10ak dana i nista nije reseno isto je magnum u pitanju. Cekaju se druge dve kutije jos uvek ali po svemu sudeci ako posaljete nazad ostecenu robu ostajete i bez para i bez robe...

Kolege. Ne poručujte dijabole putem kurirskih službi, ja sam davno to prestao da radim baš iz pomenutih razloga, jednostavno kurirski servisi nisu ni približno dorasli poslu kojim se bave njihove kolege na zapadu...

Nije bas tako crno, Meni su stigle tri kutije dijabola iz mp tropica pre neki dan i mogu vam reci da je bilo prilicno lepo upakovano, velicine rukometne lopte i sve je stiglo bez ostecenja, naravno da rizik postoji, ali meni je zaista nemoguce da se odvezem 160km tamo i nazad za tri kutije dijabola.

I meni ne pada na pamet da pređem skoro 300km u oba pravca da bih kupio nekoliko kutija dijabola. Em nemam vremena, em koliko me koštaju te dijabole onda.
Ako se dijabole upakuju propisno teže će se desiti neki problem. Ali ako vam pošalju umotano u jedan list papira kao meni iz Grofa, e onda može da se očekuje da stigne smeće.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Users who are viewing this thread

Back