DIJABOLE

2.180 RSD za 450 komada :shock:
Moj predlog za probu je Gamo promatch, meni su na desetak metara kao totalnom početniku jako tačne. A cena prava sitnica u odnosu na ove namagnetisane da idu u istu rupu :D

To nije dijabola za nas početnike ;).

Da li si probao Gamo Match? Vidim da su se nekima bolje pokazale od Pro Match. Nisam probao ni jedne za sad.

Nisam još, ove su prve koje sam dohvatio u canoni uz futrolu za pušku. Probaću verovatno i match kad ispraznim kutiju.

Gamo dijabole su ubedljivo najgore dijabole koje sam ikad' koristio. Od 10 dijabola 2-3 možda valjaju, ostale ili teško ulaze u cev ili propadnu, ma horor od dijabola. 😝

I to se pominjalo na forumu ali jedna kutija za probu, nije strašno :D .

Da li je neko probao Geko dijabole, vidim da ih ima u par prodavnica?

zare said:
Da li je neko probao Geko dijabole, vidim da ih ima u par prodavnica?

Koristio sam Geco 0.45g za CO2 pištolj dok ih je bilo u prodavnici. Nije bilo problema, preciznije su od mene. Za pušku nisam koristio.

Probao sam Geco dijabole sa M56 više puta (nisam još ispucao celu kutiju) i vrlo sam zadovoljan. Za moj (početnički) nivo više nego dobre. Uspeo sam sa naslona na 6,5 m da ubacim 5 komada u 2 spojene rupe široke 8 mm. Nije Bog zna kakav rezultat ali kako za koga :D . Inače sa Geco lakše napravim bolju grupu i sa naslona i stojeći nego sa Sport S, Excite Plinking i KG&KG.
Jedino što mi se ne sviđa je što mi stalno vuku u levo za 4-5 mm. Sve ostale idu po sredini a Geco beži levo.

Attachments

• Geco 2-.jpg
    Geco 2-.jpg
    315.9 KB · Views: 1,822
Upucavanje Zastave danas, kućna varijanta. Po 5 dijabola svaka, upucano prvo sa KG&KG pa ništa nije dirano... Geco i dalje vuče u levo :) .

Attachments

• IMG_7016-1-horz.jpg
    IMG_7016-1-horz.jpg
    353.1 KB · Views: 1,781
Možda ovaj post nije dostojan ove teme, ali po ceni da nekom od kolega uštedim 120 RSD, rizikovaću:

Svratih danas do kineskog tržnog centra, po neke kineske stvari, kad pored ključa za skidanje filtera ulja i držača za mobilne telefone - dijabole! cal.4,5 i 5,5 pakovanje po 250 komada. Cena 120din. Uzeo dve kutije, za svaki slučaj, a i brojka je okruglija..
IMG_20220126_104931.jpg

IMG_20220126_104805.jpg

Svakom po lepo vreme i dobar vetar.
Pozdrav

Imam ih i ja , grupa je oko pola metara. Nije lose ako gadjas kucu.
Ali su dzaba , meni kupio drug , 100 din 250 komada .

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Očajna dijabola. Na 10-tak metara mogu da prođu za plinkanje. Za precizno gađanje na 10 metara savršeno neupotrebljive. Preko 10 metara mogu da zamislim koliko bacaju.

Na pijaci potražite Mađarske KG&KG, odlična i jeftina dijabola. Ima i match i hunting varijanta. Okačio sam ranije sliku kutije u ovoj temi.

Meni je ortak uzeo baš te na pijaci i odlično su se pokazale. Na 9 i kusur metara koliko imam na raspolaganju, sasvim sam zadovoljan.

Attachments

• 20211213_142033.jpg
    20211213_142033.jpg
    303.1 KB · Views: 1,564
Kupim danas kutiju RWS Basic dijabola (zelena etiketa) za probu i čim sam otvorio kutiju učinilo mi se da sam ih već viđao. Uporedim sa dijabolama koje imam i potpuno su iste kao Geco. Potpuno isti oblik, iste greške u izradi, iste dimenzije, iste kutije (jedino RWS ima mehanički utisnut logo na poklopcu i što je nešto jeftiniji).

Da li je moguće da ih pravi ista fabrika ili ista fabrika radi i za jedne i za druge..?

Nisam stigao da probam da vidim da li ima razlike u preciznosti.

Kakva su vam generalno iskustva sa SpotOn dijabolama ? Narucio dve kutije da ih probam. Za sada ( sa sramotno malo iskustva ) HN mi se najbolje pokazao.

Nema vise nigdje kod nas kupiti JSB dijabole. Sad sam se bio naviknuo na JSB exact jumbo heavy, ispucao kutiju sa 500kom od gusta. Da li znate gdje se moze izvani naruciti mozda..?

Vratio sam se nazad na Diana HP posto mi je ostalo par kutija, i na 30m na koliko sad gadjam puno mi manje rasipa nego sa JSB Exact jumbo heavy, ali je zato pad zrna na 30m cca 20cm.

Users who are viewing this thread

Back