kircan Administrator Staff member Aug 15, 2018 #81 Kako se stvari razvijaju na forumu to nece biti druzenje vec obracun kod ok korala
N njupanjupa Member Aug 15, 2018 #82 kircan said: Kako se stvari razvijaju na forumu to nece biti druzenje vec obracun kod ok korala Click to expand... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ulepsa mi dan
kircan said: Kako se stvari razvijaju na forumu to nece biti druzenje vec obracun kod ok korala Click to expand... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ulepsa mi dan
sash Well-known member Aug 15, 2018 #84 :lol: Kaakav smo mi narod.......dok se "polemise" svi bi da se "poubijamo ....a kada se spomene ratovanje , tuca , obracun - svi se oraspolozimo :?: Znaci samo treba da nadjemo gde ce biti taj "OK Cotal "
:lol: Kaakav smo mi narod.......dok se "polemise" svi bi da se "poubijamo ....a kada se spomene ratovanje , tuca , obracun - svi se oraspolozimo :?: Znaci samo treba da nadjemo gde ce biti taj "OK Cotal "
Knindza Member Aug 15, 2018 #85 Može NEDELJA 19.08.2018. ako ste za. Mogu da organizujem da strelište Trap u Staroj Pazovi bude slobodno, pa da se okupimo malo.
Može NEDELJA 19.08.2018. ako ste za. Mogu da organizujem da strelište Trap u Staroj Pazovi bude slobodno, pa da se okupimo malo.
H hejvule New member Aug 17, 2018 #87 Knindza said: Može NEDELJA 19.08.2018. ako ste za. Mogu da organizujem da strelište Trap u Staroj Pazovi bude slobodno, pa da se okupimo malo. Click to expand... Ja sam za. Problem mi je prevoz, ovaj vikend sam bez auta pa ako bi išao neko iz Beograda i mogao da me pokupi bilo bi super.
Knindza said: Može NEDELJA 19.08.2018. ako ste za. Mogu da organizujem da strelište Trap u Staroj Pazovi bude slobodno, pa da se okupimo malo. Click to expand... Ja sam za. Problem mi je prevoz, ovaj vikend sam bez auta pa ako bi išao neko iz Beograda i mogao da me pokupi bilo bi super.
kircan Administrator Staff member Aug 18, 2018 #88 pa slab je nesto odziv, ko da zovu u rezervu a ne na druzenje
beretta Member Aug 18, 2018 #89 Ja nazalost ne mogu sutra. Nadam se da ce biti organizovano jos neki vikend.