FWB 300

Da oživim i ja

Prodao je prije godinu da bi kupio drugu pušku, juče je otkupio nazad u boljem stanju nego što je otišla
72060590eea4da5903849c1e6879e31a.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Posle mesec ipo nepucanja,juče izuzetno lep dan bez daška vetra.Dobio prećutno odobrenje od bolje polovine.Bakuta nije zarđala u koferu,nije ni mogla,podmazana a čuva je i veliko pakovanje onih silika kuglica za skupljanje vlage.Daljina 25m,dijabola jsb,sa stola BR.Ja zadovoljan...

Attachments

• 20231024_145243_copy_768x1024.jpg
    20231024_145243_copy_768x1024.jpg
    218.2 KB · Views: 51
  • 20231024_154604_copy_768x1024.jpg
    20231024_154604_copy_768x1024.jpg
    279 KB · Views: 54
Posle mesec ipo nepucanja,juče izuzetno lep dan bez daška vetra.Dobio prećutno odobrenje od bolje polovine.Bakuta nije zarđala u koferu,nije ni mogla,podmazana a čuva je i veliko pakovanje onih silika kuglica za skupljanje vlage.Daljina 25m,dijabola jsb,sa stola BR.Ja zadovoljan...
Koje težine su JSB?

Bogami i za moj pojam je ovo dobro.Nije bilo ni daška vetra,što se kod mene baš,baš retko dešava

Postoji nešto u infantilnom biću muškom, koje neprestano tera da budeš glupav, a istovremeno i nezasit. Mudrost obično dodje kasnije, kada već više nije ni važno i uvek je udružena sa odredjenim stepenom kajanja i pritajenog besa na sebe samog, zbog osećaja da sam ispao glup kao noć (zašto noć, Bog sveti zna, al tako se kaže u narodu...i još nekako se kaže, ali nije pristojno, a takodje ni to mi baš nije najjasnije zašto se tako kaže). E onda kad dodje iz du....u glavu, onda se stvar ili da popraviti ili se ne da propraviti. U mom slućaju, sasvim spontano, stvar se dala popraviti. I opet osmeh ne silazi sa mog lica. Otudjih jednu onomad, tada poprilično ravnodušno, kajanje je nastalo posle cirka mesec dana. I počelo je grozničavo traganje koje se lepo završilo...

20231120_170212.jpg

A sada sleduje restauracija sa merakom...i pucanje sa merakom...

Честитам, Србо, да је арчиш барем још 30-40 година па онда да продаш!
Баш пре неки дан мислим 'Шта би оном човеку да прода онакву тристотку, изгледа га пцп размазио'. 😀

Никако да представим пуцу која је била некада миљеница колеге Srpche-ta. Радим два посла и нисам стигао да је прописно представим раније. Испуцао сам са њом једва кутију дијабола, није да нисам хтео више... А и ова пуца не треба посебно да се представља, колега Srpche је лепо утегао, ја нисам ништа дирао па је у непромењеном стању.

Users who are viewing this thread

Back