SteffAirguns
Well-known member
Spreman za nedelju
![]()
![]()
Tooo legendo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Spreman za nedelju
![]()
![]()

Ne znam da li si imao ranije kontakta sa SWFA,ali siguran sam da Äe te oduÅ”eviti optika sa fiksnim uveÄanjem.Super je odraÄena.Da te lepo služi.![]()
Gospodja je dobila nove naocare zahvaljujuci gospodinu @glale -tu.. Jos samo da stignu nosaci i proba u nedelju u Baricu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam da li si imao ranije kontakta sa SWFA,ali siguran sam da Äe te oduÅ”eviti optika sa fiksnim uveÄanjem.Super je odraÄena.Da te lepo služi.![]()
Molim vas da ne idemo van teme.
SuŔtina posta je: da li navoj paŔe ili ne.
Hvala.

Evo i moje solidne grupe sa puÅ”kom kojom pucam u klubu, bez naoÄara..
Bilo je i boljih i mnogo gorih ipak nisam uŔao u streljanu 38 godina.
Imao sam i 3 u istu rupu sa dva flajera..
PuÅ”ka je OK, ja sam mator i Äorav.
Pitaju me: Što ne kupiŔ neku novu puŔku (FX impact 5.5mm, mogu)?
Å ta Äe to meni, i ovo je viÅ”e nego Å”to mi treba..
Pucati na 50-100m neÄu, (krivo)loviti neÄu.
FWB300S je D kategorija 175m/s, za 10-15-20m razbibriga, dok mogu..
Stav - 10m neke klupske diabole (5 hitaca):
![]()
Ma meni je Fwb 300s maltene za nas normalne najbolja all-in-one puska koju mozemo nabaviti. Precizna, laka za koriscenje, pouzdana i kvalitetna. 

Srpche ti si Kralj.
Ja se od 1982 bavim programiranjem, Ŕto bi rekli 43 godine punog staža u IT sektoru.
Trenutno sam Software Developer u Androidu programiram u Javi i Kotlinu. Å to bi rekli, senior.
Google is my best friend..
Ali pomoÄ prijatelja uz kafu i rakiju uz poneku "pametnu" to nijedan Google ni ChatGPT neÄe moÄi nadmaÅ”iti.
Znam da sam skrenuo sa teme, ali osim takmiÄenja da li ikad pravite druženja uz neko pragnje? Voleo bih da se upoznamo, imam jako puno prijatelja iz exYu sa kojima se redovno družim, a upoznao sam ih preko foruma. 5 godina sam bio domaÄin za 50 ljudi..
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Volim sto si razumeo da se salim...dakle mi koji imamo tristotke, uglavnom se razgovaramo medjusobno, pa moja prica ide odatle. Dakle,ja sam sa prvom imao odredjenih problema, pa sam mora da cackam gde sta i kako za delove. Dakle, generalno, ako procenis da ti je uopste bitno moje misljenje, na 300tki svi drzimi originalne dioptere. Ima u Nemackoj mogucnosti da se nadju izmemllive blende, mada nije bas uvek dostupno. A da je neko stavljao drugi diopter ili menjao deo koji nije originalan,, bar one ljude koje ja znam sa tim puskama, nije niko...tako da cela prica, bojim se da ce te terati da je izvuces na misice...p.s. ako drzi brzinu, i lepo nateze, ne pipaj nista, samo prangijaj...pa kad pukne, e ondak menjaj...
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
Ja sam kupio iris blendu marke Anschutz za diopter puÅ”ke FWB 300S i to paÅ”e bez ikakvih problema. Pretpostavljam, mada ne mogu da sa sigurnoÅ”Äu tvrdim, da su navoji standardni jer sam tu istu iris blendu probao na Anschutz 2002 a zatim na Walter LG400. Nigde nije bilo problema. Na modelu koji ja imam menja se samo otvor blende, inaÄe napredniji (a samim tim i skuplji) modeli imaju dodatne filtere u bojama koje se menjaju rotacijom toÄkiÄa na blendi. InaÄe, postoje i modeli koji u sebi imaju ugraÄen i polarizacioni filter koji služi, koliko sam shvatio, da ukloni eventualnu refleksiju na meti.Svaki 300S stiže sa standardnom opremom. Razlikuju se po stanju opruga, dihtunga i estetici. Ostalo je manje viÅ”e isto ako je puÅ”ka bila klupska.
Nijednog momenta nisam hteo da budem neprijatan.
Sasvim sam ubeÄen da je neko probao da stavi kupljeni Iris na 300S i da zna odgovor na moje pitanje.