longrifle said:Sa Grizly treba mnogo da nabijes pusku u rame i cvrsto da se drzi.
@zvezdan kako se kod tebe pokazao Grizly
ej bre sandroSandroNS said:longrifle said:Sa Grizly treba mnogo da nabijes pusku u rame i cvrsto da se drzi.
@zvezdan kako se kod tebe pokazao Grizly
Moguće da ima do držanja, nisam silio pušku uz sebe jer mi je sto plastičan i sve se klima kada se nalegnem ali opet su mi grupe king size kao king dijabole![]()
Hvala Zvezdane, trudim se koliko mogu sa vhs opremom i kamerom fiksnog telefonaPrava je nervna patnja sa kineskim nosačem potrefiti objektiv telefona sa okularom. Danas sam probao telefonom da snimam i prednost je dosta veći ekran nego na foto aparatu.
. Mozda na tu cev treba jos veca brzina da bi rezultat bio pravi pa ako te ne mrzi da isprobas tako nesto bili bi ti jako zahvalni Zvezdan i ja. Sustina je da slugove drze na 300/305ms pa se treba voditi time i biti bar priblizan toj brzini.

preciznost pa sve ostalo moj druze, sve ostalo je u drugom planu , ove puske idu sa snagom gore dolje, ljepota je ko šta voli, dodatne opcije takodje ko šta voli,razna štelovanja i bakrači ali ako nije precizna sve ovo ostalo mačku o rep............Gixxer said:Uh, da li sada potencijalni kupac ushićen što treba da tresne preko 200K srpskih dinarčića na šveđanku treba da krene da se češka po glavi i da bude spreman na sve bez prevelikih očekivanja?
Mi koji imamo karte iz drugog reda (čitaj puške drugog ranga) ako se za 200K ubacimo u "prvi" red pa jedino što mi je važno je preciznost, ništa više.
Ne bi da nastavljamo o kvalitetu FX-a jer ima tih tema ali jutros krenuh da se češkam po glavi.
Da je kvalitet možda opao usled nemogućnosti fabrike da isporuči količine možda ima logike a takođe znamo da isporuka za Nov kasni za drugu polovinu Dec baš iz tog razloga
Po ovome Zvezdanova puška vredi bar 50% više od drugih ako je preciznost na mestu

poz drug, ako ti je za utehu i ja cekam tu famoznu drugu polovinu Decembra meseca, i ja se ceskam i to dobro po glavi, narucio sam Wildcat mk2 .22 a razmisljam se i o Impactu jos, a sve sto vise citam sve se vise cesemGixxer said:Uh, da li sada potencijalni kupac ushićen što treba da tresne preko 200K srpskih dinarčića na šveđanku treba da krene da se češka po glavi i da bude spreman na sve bez prevelikih očekivanja?
Mi koji imamo karte iz drugog reda (čitaj puške drugog ranga) ako se za 200K ubacimo u "prvi" red pa jedino što mi je važno je preciznost, ništa više.
Ne bi da nastavljamo o kvalitetu FX-a jer ima tih tema ali jutros krenuh da se češkam po glavi.
Da je kvalitet možda opao usled nemogućnosti fabrike da isporuči količine možda ima logike a takođe znamo da isporuka za Nov kasni za drugu polovinu Dec baš iz tog razloga
Po ovome Zvezdanova puška vredi bar 50% više od drugih ako je preciznost na mestu