Hatsan AirMax 6,35mm

20000101_022523.jpg

20170716_125722.jpg

20000101_010821.jpg

napravljeno od ptiirucnog materijala , kupljeno samo nesto sitnica u srafovskoj radnji , nikakkav febseraj , nego da sluzi svrsi ;)

Vi LIviing Tugedaaar , Maj AIRMAX i Jaaa ,
Da Trsiimo Meetee , Od Deveet Do Dvajs Haaa.......... :lol:

pesmica nema bas veze sa vecerasnjiom zanimacijom , ali bila je trenutno nadahnuce , ljudi..... LJUBAV je to ! :D
iako izleti izostaju . mi imamo zanimacije .............
slike mozda sutra ;)

nikada ovako nesto nisam radio , ali resio sam da probam i uzeo alat u ruke......svakoga dana se sve vise upoznajemo ....i sve vise volimo :mrgreen:

20170718_224804.jpg
20170718_231402.jpg
20000101_010853.jpg
imao sam i malo drustvo , da ne nude dosadno :)
20000101_042539.jpg

..od daske za peglanje , prepravio sam je u sto za gadjanje, vise sluzi ovako :D
20000101_042921.jpg

traka stavljena na prvom mestu zbog kolike tolike zastite od grebanja dok se transportuje i nosa po rukama kad sam na izletu.....svidjanje je manje bitno......a i stvar ukusa

ali stolic mi je eeextra
, peglaru sam imao, ostatak od laminata takodje, samo je nekoliko srafova kupljeno..... i eto ga portabl, rasklopivi sto za svaku priliku :D

Hvala ! :)
moje je misljenje da ako novca nema previse , ne treba ga trositi na stvari koje se mogu improvizovati , a sasvim dobro da sluze svrsi....., kao i stalak , meta , hvatac dijabola, spiner i slicne stvari....ako ne budem nasao i odgovarajucu futrolu za razuman novac, napraavicu i to , a kofernjaca je u planu za zimu Boze zdravlja ......

i opet kazem , LJuvav je svakoga dana veca, upoznajemo se sve vise , .... idemo korak po korak.
bilo je opet ciscenja xevi , i ostatka puske detaljno sa SINOLom i gomilom pamuxnuh krpica
Magazini jos nisu dirani, to ce biti u skorijem vremenu , ovih nrfrlja se igram sa optikom , skidam vracam, stelujem , kombinujem........izmisljam toplu vodu :D

Stiglae su i dijabole neke :
GAMO Hunter 1.40 g
H&N Barakuda 2,01 g
H&N Grizly 2,02 g
JSB King Heavy 2,20 g
20000101_043121.jpg

Treba hos JSB King 1,645g da uzmem , i mislim da je to sve, ili sam neke propustio ?

sash said:
Stiglae su i dijabole neke :
GAMO Hunter 1.40 g
H&N Barakuda 2,01 g
H&N Grizly 2,02 g
JSB King Heavy 2,20 g
Treba hos JSB King 1,645g da uzmem , i mislim da je to sve, ili sam neke propustio ?

Baš me zanimaju rezultati tog budućeg testa ;)

wooyadeen said:
Baš me zanimaju rezultati tog budućeg testa ;)

mene takodje , jedva cekam , ali bih voleo to sa chronijem da ispratim.
trazim da iznajmim, cena nebitna samo da je u granicama ljudskosti, .
ako ima da neko hoce , dodjem , da uzmem , vratim za nekoliko dana ( po dogovoru ) novac i sve detalje po dogovoru
bio bih zahvalan....

odem malo pre na "teren" , da bar malo dana uhvatim i upucam optiku , postavim metu na 100m , taman da legnem - OVCE , nekoliko stotina.... :shock:
premestim se na drugo mesto - KRAVE , krenule na gajbu da spavaju ! :twisted:
odem na trece mesto , tamo isto krave.....
zapalim cigaru i odem si kuci !!
kad te nece , nece....moracu da cekam sledecu nedelju..... :cry:

Ja ne znam šta te neće, imao si pokretne mete besplatno :mrgreen: i još se nećkaš, zamisli jedno jagnje na ražnju :shock: :shock:

ustvari , najvise sam isao da probam da izmerim brzinu dijabola sa telefonom , bas me kopka sta koja daje , ali mozda i bolje , na telefonu vise izlazi eror nego podatke koji su validni.... , tako da cu morati da sacekam neki hronometar
ima u Zemunu da se kupi , ali koji ce mi da dajem 200 i kusur eura, za dan ili dva testiranja . a iskreno i nisam bas sa novcem zadnje vreme u ljubavi, istopilo se.... :oops: :cry:

bio sam na kratko da vidim sta sam uradio sa optikom....
upucao sam je prvo na 140metara :)
ali posto je bilo malo vremena , spustio sam je na 80m , a zatim na 50m
cilj mi je da mogu klikovima da menjam brzo zero point na 50 , 75 , 100 , 125 i 150 metara
mialim da je to sa ovom optikom moguce i da lepo radi , cak se sasvim solidno vidi krug precnika 5cm i na 150 metara, samo puska i ruka da odrade svoje ;) i naravno oko
mada imam trenutno nekoliko interesenata za Dianu sa optikom da prodam , dok se to ne desi Niko radi svoj posao odlicno :D
pucao sam JSB King Heavy i probao sam samo 5 dijabola Gamo Hunter , osetno je brza dijabola , zvuk je saaaasvim drugaciji

sad idem na nocno gadjanje...... :cool:
tu bi kontinjud :lol:

p.s.

jos samo nesto ,......... ljudi ,.., njegom spremnik za vazduh od 490cc koji daje tako veliku autonomiju pucanja , narocito za kalibar 6,35 mm , , pobija sve ostale sitne mane tipa velicina ( obzirom da je bullpup ) , ne tako mala tezina od 4,9kg + optika i slicno....
AIRMAX je za ,mene jaaako dobra puska koja tako mnogo pruza . ;)

Sigurno radi ako se u njegovom vlasnistvu pojavi jos neki hatsan onda smo sigurni he he he ...

PROVALILI STE ME :lol: :lol:
samo nemojte nikom da pricate..... to je TAJNA :lol:

Kakve karakondzule hatsan pravi, airmax je vrh vrhova. Mozda trenutno najbolji izbor od hatsana. Uz bullboss naravno.

ukusi su razliciti
, ali to sto si napisao ja se skroz slazem
pre nego sam kupio pusku , dosta vremena sam proveo u istrazivanju sta za odredjeni novac se moze dobiti i mislim da nisam pogresio.

AIRMAX sa svojih 4,9 kg i , duzinom od 94 cm , duzinom same cevi od 58,5cm + QE , zapreminom boce od 400 + 90 cc , shot count-om od oko 85 hitaca , snage skorb 60Jula , magazinom od 9 dijabola u 6,35call , side lever koji je bas gde treba da moze da se repetira bez gubljenja mete iz vida , stokom koji lezi u ruci kao dupe na nosu , automatskom kocnicom , pristupacnom i lakom podesavanju opruge cekica , dobrim podesivim okidacem i na kraju krajeva solidnom cenom koja je daleko niza od ostalih evropskih proizvodjaca

Naravno , BULLBOSS je odlicna puska , u principu to je ista platforma , razlika u spremniku i malo drugacijem stoku , ali sa duplo manjim shot count-om......
NOVA isto odlicna puskica , kazem sve je to manje vise ista platforma , razlika u stoku i po koja sitnica...
ono sto bi kod mene doslo jos u obzir su BT65 i Hercules u 6,35 ili 7,62 calll. te pusketine daju vec mnogo ozbiljniju snagu , ali i manju autonomiju pucanja, narocito BT65 , .
ocekujem da ce HATSAN primetiti moje napore da ljude ubedim da kupe njihove puske i mozda me na neki nacin i nagraditi......neki dogovor za Hercules recimo.... :cool:

p.s.

zaboravio sam da napisem , ima podisivu obra,zinu koja odlicno radi svoj posao , moze maltene na milimetar da se podesava i time znatno olaksava idealno postavljanje oka nasparam optike.

Users who are viewing this thread

Back