ukusi su razliciti
, ali to sto si napisao ja se skroz slazem
pre nego sam kupio pusku , dosta vremena sam proveo u istrazivanju sta za odredjeni novac se moze dobiti i mislim da nisam pogresio.
AIRMAX sa svojih 4,9 kg i , duzinom od 94 cm , duzinom same cevi od 58,5cm + QE , zapreminom boce od 400 + 90 cc , shot count-om od oko 85 hitaca , snage skorb 60Jula , magazinom od 9 dijabola u 6,35call , side lever koji je bas gde treba da moze da se repetira bez gubljenja mete iz vida , stokom koji lezi u ruci kao dupe na nosu , automatskom kocnicom , pristupacnom i lakom podesavanju opruge cekica , dobrim podesivim okidacem i na kraju krajeva solidnom cenom koja je daleko niza od ostalih evropskih proizvodjaca
Naravno , BULLBOSS je odlicna puska , u principu to je ista platforma , razlika u spremniku i malo drugacijem stoku , ali sa duplo manjim shot count-om......
NOVA isto odlicna puskica , kazem sve je to manje vise ista platforma , razlika u stoku i po koja sitnica...
ono sto bi kod mene doslo jos u obzir su BT65 i Hercules u 6,35 ili 7,62 calll. te pusketine daju vec mnogo ozbiljniju snagu , ali i manju autonomiju pucanja, narocito BT65 , .
ocekujem da ce HATSAN primetiti moje napore da ljude ubedim da kupe njihove puske i mozda me na neki nacin i nagraditi......neki dogovor za Hercules recimo....
p.s.
zaboravio sam da napisem , ima podisivu obra,zinu koja odlicno radi svoj posao , moze maltene na milimetar da se podesava i time znatno olaksava idealno postavljanje oka nasparam optike.