Evo posle nekih petstotinak dijabola za dva tri meseca koliko imam vazdušnu utisci.
Za moje potrebe idealna.
U početku sam baš mašio, nije bila dobro upucana, komšija je nešto čačkao, sad je bolja, nišanim malo desno i malo više gore i pogađam

voleo bih da imam vremena da je odnesem da se upuca i da mi neko upuca sa optikom jer sam je dobio uz pušku i samo skuplja prašinu za sad.
Snage što se tiče stvarno sam mislio da je jača. Ali to je moje neiskustvo. No za čudo posta mi zanimljivije da pogodim nego koliko probušim...
U svakom slučaju mete još nisam gađao. Flašu od litar na nekih 50 metara pogađam bez mašenja kad naslonom pušku, i 9/10 puta iz stojećeg stava. Malo mi je daleko zbog očiju da povećam razdaljinu na ono što sam mislio, ali ako namontiram optiku ikad to će biti zanimljivo.
Orah na drvetu (to mi je postalo vrlo zanimljivo) pogađam na 25-30 metara, ali mi treba oslonac i par dijabola. To me baš nervira i zaista će biti najveći razlog zašto je nosim na upucavanje.
Na desetak metara mi se čini baš precizna, ali dok ne dobijem metu ne znam tačno koliko.
Jedino što se možda malo teže nateže nego druge koje sam probao ali to je navodno zbog jačine.
Juče sam dobio rešenje o prijavi. Vala baš se odužilo...