Glock17
New member
Iceman said:Hvala na savetima. Konačna odluka je doneta Peru 731. Na sajtu Magnuma iz Jagodine nudi se jedna. Zvali rezervisali i dogovorili se da nam donesu danas u KG da ne bijemo bzvz do Jagodine kad oni već dolaze. U 9:00 mi u radnju međutim..... međutim puške nema. Zašto kako kaže prodata pre 2 dana koleginica nas pogrešno obavestila ali biće sledeće nedelje očekuju novu turu. Sumnjivo mi to. Pozovemo tropico u Zemun da vidimo ima li kod njih pa da skoknemo do Zemuna, pre pola sata nam Jagodina bila daleko ali sad nije ni Subotica preko svets. Kaže jedan dečak nema mi smo pre dva meseca prodali poslednju a ZVS više ne proizvodi 731 i 734 pa reko dobro šta proizvodi kaže izgleda ništa...ali ako ćete nešto drugo evo imamo mi samsung galaxy 220 i tu se veza prekinula. Sumnjam da sam ja nešto pritisno u tom trenutku. Čovek potono ko titanik. Šta nam je alternativa , nije više samo puška u pitanju dajte da spasavamo čoveka. Znači potraga za springericom drvo čelik se nastavlja ima li još šta nalik Perunu. Tradicionalna konstrukcija drvo čelik na feder sa podesivim nisanima i obaracem.
Hahaha...
Iskreno, uživao sam dok sam ovo čitao, jednostavno volim kad ljudi imaju smisao za humor...
Btw: Tačno sam znao da će tako nažalost da bude sa Perunom, ako si pažljivo čitao to sam i napisao...
E' sad, ako želiš nešto kvalitetno a da je drvo/čelik i da nema gram plastike, a da može novo da se kupi kod nas ja ti svakako preporučujem Weihrauch hw35 ili hw50, samo to treba da se čeka, ali veruj mi da se isplati...