Lane
Active member
Dabojan017 said:Da li račun iz radnje na kome je napisano da je puška u kategoriji D sa 190m/s može da prođe kao potvrda? Meni rekli da nosim kopiju toga sa puškom za svaki slučaj...
Dabojan017 said:Da li račun iz radnje na kome je napisano da je puška u kategoriji D sa 190m/s može da prođe kao potvrda? Meni rekli da nosim kopiju toga sa puškom za svaki slučaj...
glale said:Kolege @Mane kouc i @Wooyadeen su ovlasteni oruzari i mogu da ti izdaju potvrdu o kategorizaciji
Grešiš druže Vojo, nisam predsednik kluba, a pored mene koji radim imam i još dva oružara koja mi pomažu po potrebi, kada ja ne mogu od obaveza sa strelcima da stignem sve.wooyadeen said:Naravno da sam obavešten dobili ste dozvolu pre par meseci. Nego nisi ti oruzar već si predsednik kluba Resnik a poslove popravke ne radiš ti već neko drugi. Ili grešim?
Mane kouč said:Grešiš druže Vojo, nisam predsednik kluba, a pored mene koji radim imam i još dva oružara koja mi pomažu po potrebi, kada ja ne mogu od obaveza sa strelcima da stignem sve.wooyadeen said:Naravno da sam obavešten dobili ste dozvolu pre par meseci. Nego nisi ti oruzar već si predsednik kluba Resnik a poslove popravke ne radiš ti već neko drugi. Ili grešim?
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Mane kouč said:Pa eto nije ni meni namera da se razmećem, ali kad si već pitao red je da ti i odgovorim. A što se obima posla tiče, ja radim uglavnom sa klubovima koji svi imaju velike količine oružja, pa samim tim eto i posla i ponekad potreba za pomoćnicima, posebno kad imam obaveze sa reprezentacijom ili u klubu. Nadam se da je sad jasnije
Ti AP 20 su sa fabričkom greškom,neće da opali, ja sam ih imao 5 kom, na 4 sam imao isti problem. Pa vidi ne kvari se puno, ali ima dosta oružja, pa stize na red, posebno sad na početku sezone, kako raste broj dece u klubivima tako su na red došle i puke koje se ne koriste dugo i sad mora servis, recimo 3 kluba me odjednom zatrpa sa 40 zastavica, treba vremena, posebno meni kojem to nije glavni posao. Bitno je da ima posla za sve, ja recimo novije puške i ne primam na servis, sem ove sto moram jer sam garancijski serviser uvoznika, ostalo ne radim.wooyadeen said:Mane kouč said:Pa eto nije ni meni namera da se razmećem, ali kad si već pitao red je da ti i odgovorim. A što se obima posla tiče, ja radim uglavnom sa klubovima koji svi imaju velike količine oružja, pa samim tim eto i posla i ponekad potreba za pomoćnicima, posebno kad imam obaveze sa reprezentacijom ili u klubu. Nadam se da je sad jasnije
Zar toliko kvare puške po klubovima? I ja povremeno uradim servis za neke klubove a u kontaktu sam sa dobrim brojem ovih meni okolnih... Donosili mi skoro par AP20 pištolja, kažu mi da su hteli da nose kod Sebića al on nije bio tu trenutno... Ali je to zanemarljivo... par servisa godišnje.
Ja mislim da se mozes obratiti Snajperu da ti izdaju racun na kome ce stajati navod da je puska D kategorije, da se ne prijavljuje MUP-u , i oni ti posalju mailom, ti odstampas i stavis kod sebe kao dokaz. Siguran sam da to nece biti nikakav problem.ManeKnežević1 said:Upravo u tome i jeste problem što ja nemam dokaz da je D kategorija. Porudžbinu sam odradio online i jedini papir koji imam je faktura koje je važeća bez potpisa i pečata. To je ujedno i račun, ali na njoj ne piše kategorizacija. Na sajtu prilikom kupovine stoji obaveštenje u kom je bilo naznačeno da je u pitanju D kategorija i da nije obavezno lično preuzimanje ni prijava policiji već se kupovina odvijala putem emaila, dostavi nam LK i podatke... Od papira koje su mi poslali uz pušku je jedino rukom ispisano ime, prezime i broj LK prodavca koji mi šalje pušku uz fakturu.
Dakle da sumiramo, na sajtu je stajalo obavestenje da se prodaje puska u D kategoriji i ja sam je kupio. Posle kada sam dosao do hronometra i izmerio brzinu došao sam do zaključka da je ipak u pitanju C kategorija ali sada gotovo... Prošlo je 8 dana za prijavu.
U pitanju je Snajper radnja, a puska je Artemis SR1000S, koja je sada koliko vidim izbačena iz prodaje.