Ok, da se ne bi eventualno borio sa vetrenjacama sa ovim mojim "sirotinjskim" puskicama

...
.. znaci, one stoje u prilicno lepo uradjenom plakaru od iverice, unutra je maltene prava vojnicka soska. Kao sto sam napisao pre neki mesec, to sam uradio poodavno, jer mi je sve lepo, uredno, takodje i bezbedno. Cak su i dijabole zajedno sa otpikama odvojene posebno od pusaka-u posebnom delu sa posebnim vratima. Oba dela se posebno zakljucavaju. Sve sam to sam odradio na plakaru koji je bio za sasvim druge namene.
Gledam sada sva ova tumacenja .. pa se pitam .. da li bi eventualno bilo problema da takodje sam, unutar ovoga, odradim jos jedan gvozdeni, takodje opet sa bravicama i kljucevima ? Fakticki bih ga ugradio unutra, jer mi fali i prostora za jos 1 komad "namestaja".
jer ... Pod 1, ne daje mi se 20.000 din za gluposti, pod 2 ... bice i bolji i sigurniji i bezbedniji 3x od ovih sto se prodaju po prodavnicama. pod 3 ... bice mi takodje bar 4-5x sve to jeftinije, pod 4 ... Slavia 634 i Perun 731 ce biti maltene kao u sefu NBS-a, te cu vrv ionako malu kolicinu dijabola koje potrosim na mesecnom nivou, bukvalno svesti na minimum, jer ce me mrzeti da sve to pootvaram i ponovo pozatvaram
Znaci, sad bez sale ... ima li mozda neki problem da taj famozni metalni plakar sam napravim ?