Kral Arms Bigmax X

knez said:
Koliko je utisao pusku?
Moras nesto malo snimiti. Sa i bez moderatora.
ovde na forumu imam problem sa postavljanjem video klipova,al poprilicno

Probaj da postaviš na nekoj platformi tipa youtube i onda postavi link snimka.

kad budem otišao na neko strelište postaviću snimak na yt i iskustva sa dijabolama i. slagovima i ujedno i ću i to snimiti, al biće prave razdaljine pa kako bude

I mene zanima i dalje preciznost uopšte. I sa dijabolama. Inače taj hroni nije baš precizan. Ali sve jedno snaga za respekt.

Neku grupicu od 10ak komada na 50 metara i sve ce biti mnogo jasnije , ne mora snimak dosta je fotka , snage svakako ima , samo da vidimo preciznost ...

I mene zanima preciznost, makar par grupa sa dijabolama i slagovima. Mogu i pet po grupi. Ta puška mi je jedno vreme bila u širem izboru za sledeću praćku.

postavljah na 35 metara slike jer sam tolko bio u mogucnosti,kad mi dozvoli lepse vreme da odem na 50 postavicu,planiram i na 100m da odem do alphe i dijabole i slug da testiram,al opet kod sluga nije relevantno dok se ne proba vise proizvodjaca i razlicite tezine sto ja nisam u mogucnosti,da dajem oko 25 eura po kutiji slug zrna ne bih,razumete o cemu govorim,btv grupe ima na 35 a bice i na 50 bar sa jsb,da ne vucem bocu jer sam operisan kao sto neki znaju a boca je teska da je vucem sa sobom,resicu nekako

skorpio said:
Neku grupicu od 10ak komada na 50 metara i sve ce biti mnogo jasnije , ne mora snimak dosta je fotka , snage svakako ima , samo da vidimo preciznost ...

po onome sto sam ti poslao na viber naci cu sweetspot pa cu se po njemu vodeci i gadjati

Ledeni said:
I mene zanima preciznost, makar par grupa sa dijabolama i slagovima. Mogu i pet po grupi. Ta puška mi je jedno vreme bila u širem izboru za sledeću praćku.

kolega ako ustupis streliste mozemo je zajedno probati,ti si mi najblizi ;)

Može. Ajd kad popusti malo minus. Javi se na FB da se dogovorimo. I da pratimo prognoze u međuvremenu.

kolege ,danas smo bili na jednom lepom druzenju,kod kolege ledenog i zahvalan sam mu na tom druzenju, i proba je pala konacno za bigmaxa,utisci su sledeci,od od nas petorice niko nije mogao da upuca pusku,po visini ide dobro al po pravcu je setala i sacuvaj boze na 20m,nismo mogli ni sa slagovima ni sa dijabolama da je upucamo na razlicitim pritiscima,na kraju se desio peh gde je pocela da pusta vazduh na sve strane i zavrsila je ponovo u panimu i u ponedeljak nadam se kod kolege Voje na servisu pa ce on videti sta je u pitanju,zamolio bih kolegu @Ledeni da se nadoveze na ovu temu i kaze sta se izdesavalo danas

Pa sve si rekao. Upečatljivo je to što je Kral šarao toliko po pravcu, a po visini su odstupanja na 50 metara bila uglavnom ispod 2 cm. Znači, ispucamo grupu od 5 ili 10 dijabola i dobijemo maltene liniju na 50 metara dugačku 10-12 cm. Isto to se dešavalo i na 30 metara, samo što je ta linija bila kraća. Doduše, dvaput se desilo da na 30 metara složimo po 5-6 dijabola u 20 mm, što sam ja protumačio kao znak da sama cev nije defektna ili makar ne u velikoj meri, već da je problem druge vrste. Nešto negde dodiruje, nešto se negde tare, nešto negde prenosi neke vibracije i to loše utiče na preciznost. Možda jedno od toga, možda sva tri, pojma nemam, ali imam utisak da je problem rešiv.

Puška ima ogromnu snagu i to se oseti pri građanju. Verujem da sa slagovima može da stane na crtu metku .22 LR. E na kraju je bio taj peh sa puštanjem vazduha, što će nadam se biti rutinska stvar za servisera. Inače vreme je bilo lepo, vetar vrlo slab ili ga nije bilo i jedini loš faktor je bilo sunce koje nam je tuklo u oči, ali protiv toga se ne može.

Da li si rasturao pusku da je oduljis, da pritegnes sve te srafove koje posle fabike niko nije proverio, da progledas kroz moderator kad je namontiran na cevi da kojim slucajem ne zakacinje u moderator?? Ima puno stavke koje mogu biti....

Dejan1990 said:
Da li si rasturao pusku da je oduljis, da pritegnes sve te srafove koje posle fabike niko nije proverio, da progledas kroz moderator kad je namontiran na cevi da kojim slucajem ne zakacinje u moderator?? Ima puno stavke koje mogu biti....
ne zakacinje nigde u moderatoru provereno,otvarali pusku nismo, to ce Voja sve da proveri kad stigne kod njega na servis,verovatno treba nesto pritegnuti nategnuti,al puska je u garanciji pa iz tog razloga smo to prepustili Voji

Users who are viewing this thread

Back