Pa sve si rekao. Upečatljivo je to što je Kral šarao toliko po pravcu, a po visini su odstupanja na 50 metara bila uglavnom ispod 2 cm. Znači, ispucamo grupu od 5 ili 10 dijabola i dobijemo maltene liniju na 50 metara dugačku 10-12 cm. Isto to se dešavalo i na 30 metara, samo što je ta linija bila kraća. Doduše, dvaput se desilo da na 30 metara složimo po 5-6 dijabola u 20 mm, što sam ja protumačio kao znak da sama cev nije defektna ili makar ne u velikoj meri, već da je problem druge vrste. Nešto negde dodiruje, nešto se negde tare, nešto negde prenosi neke vibracije i to loše utiče na preciznost. Možda jedno od toga, možda sva tri, pojma nemam, ali imam utisak da je problem rešiv.
Puška ima ogromnu snagu i to se oseti pri građanju. Verujem da sa slagovima može da stane na crtu metku .22 LR. E na kraju je bio taj peh sa puštanjem vazduha, što će nadam se biti rutinska stvar za servisera. Inače vreme je bilo lepo, vetar vrlo slab ili ga nije bilo i jedini loš faktor je bilo sunce koje nam je tuklo u oči, ali protiv toga se ne može.