Moderacija foruma

87ccc2704c07e0093a3d6e747d1d521b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok, zbog konstantnih izazivanja sukoba i svađa, banovani:
Stefan 15 dana,
Srba 15 dana,

Ne mogu da banujem sam sebe neda mi sistem (a najveći krivac pošto štitim obojcu) pa ću se kako mosi kaže samobanovati na isti period.

Stvarno, ne znam sta da kazem na sve ovo, ali vidim da je ok da mi ovde rade procene iskustva, znanja i svege ostalog, mozda na kraju i dobijem ocenu na kraju semestra.

O obozavanju i idolopoklonstvu necu ni da komentarisem.

Ovo je trebao biti hobi i ljubav a pretvara se u sta se pretvara, ne vidim da mi je licno zarad hobija potrebno u zivotu bavljenje ovakvim temama, ako vec nisam spreman da ocutim.

Svakako da sam upoznao puno ljudi koji su mi pomoglo savetoma i iskustvom koje poseduju sa kojima cu ostati u kontaktu.

Niti ce forum izgubiti nesto bez mene na njemu (ne smatram se bas nekom velicinom ) niti cu ja nesto izgubiti bez istog.

Pozdrav svima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni samo nije jasno, tj.moj mozak ne može to da obradi, zašto imate potrebu da se prepucavate preko foruma, tj.jedino što mi padne na pamet, a to je da se namerno prave ovakve scene, ne bi li se forum destabilizovao i spustio na najniže grane.
Dakle, drugari, ajde više zajebite pljuvanje preko foruma, kome se isti ne sviđa, pa brate napustiš isti, nije Vam ga pradeda ostavio u amanet. Ukoliko se nekome neki član ne dopada, lepo imaju skupovi, a gde svi lepo sedimo, pričamo, razmenjujemo iskustva, pa lepo sednete i ispričate se sa svojim neistomišljenicima, kažete jedni drugima u oči sve i završite priču!
Manite se više foruma i sistematskog urušavanja istog, postaje više smešno i providno.

Users who are viewing this thread

Back