GOOOD MOOORNING VIETNAAAAM!!!!
Ko je gledao film, zna sta je ovo gore (i fenomenalni Robin Williams)...
Elem prodje i ovaj banovani period, jedva docekah da se docepam tastature i piskaram

...dokon pop
Poštovani članovi foruma, da predjemo na stvar. Biću taksativan, da ne bude pogrešnih tumačenja...
Prvo, Vojislave brate mili, zasto si banovao mene i Stefana. Oplakah dve nedelje, suza suzu stiže...
Niti je Stefan ista ruzno rekao i napisao, niti ja, dakle nije bilo nikakvog ličnog vredjanja. Prema tome tebi na dušu, nek te srce grize od tuge (btw, ja sam ti odmah oprostio, al za Stefa nisam siguran). Ako je neko trebao biti banovan, to je onda onaj nevaspitani dečko Antonić, jer je on koristio ružnu reč i mene okarakterisao kao nekog ko daje „pederluk“ komentare, a svi smo ovde pametni, pa znamo u prenosnom smislu šta bi ja onda trebao biti. A valjalo bi uzeti u obzir možda i druga Mossi-ja, koji eto reče meni da sam mizeran (izraženo direktnim obraćanjem u formiranoj rečenici...)
Drugo, Stefan je Copy Paste moj komentar, koji sam napisao pa obrisao, postavio u diskusiji. Taj komentar je posle iskoristio drug Mossi da nam objasni, a i meni, da sam ja uvredio Arapina komentarom, KOJI SAM NAPISAO PA OBRISAO!!!, jer je u ovoj diskusiji i on bio Stefanov branitelj,kao i Arapin. Taj komentar Vojislave, koji sam napisao pa obrisao, a Stefan prilepio, trebao si da obrišeš, a pošto nisi eto pometnje...
O’ma da objasnim ovde drugu Mossiju, ako ga je „pogodio“ izraz ljudske mizerije“. Dakle, izraz „ljudske mizerije“ predstavlja književni izraz koji se koristi da oslika bezkarakterne osobe, koje nisu vredne poštovanja. Izraz nema pogrdan karakter, nego deskriptivan i u srpskom jeziku se upotrebljava u razgovoru sa namerom izbegavanja svi drugih prideva koje on oslikava. Osim toga, druže Mossi, taj izraz nije uopšte bio usmeren na Arapina, nego na Antonića. Prema tome, pobrkao si lončiće, što kažu deca, i napravio pometnju u Arapinovoj glavi,a prepostavljam i svojoj. Dalje, druže Mossi, upoznali smo se i videli jednom u Bukovoj jaruzi, istog dana kada sam upozano i Arapina. Odakle ti ideja da imam bilo šta protiv tebe i Arapina, kad ni jednog od vas u suštini ne znam i nemam razloga da vas uopšte pominjem na forumu u bilo kom smislu. Ali iz tvojih komentara upućenih meni, vidim da si prilično ostrašćen, a razlog stvarno ne znam. Sličnih smo godina, pa tim pre očekujem da pažljivo čitaš šta pišem po forumu, promisliš, pa daš svoje mišljenje pre nego što počneš da trošiš tešku artiljeriju.
Treće, ključno, paj sad...Stefana znam lično, pucali smo zajedno nekoliko puta, poslednji put u Arizoni na FT takmicenju pre par meseci. PROTIV STEFANA NEMAM NIŠTA LIČNO!!! Uredno se pozdravimo, prozborimo koju, dečko mi se nije ničim zamerio, a ni ja njemu, vrlo mi je simpatičan, mlad je, pun energije, ništa za zameriti.. ALI!!! Imam protiv njegovog pisanija na forumu i načina kako nastupa. Dakle tu je da kažemo mali problemčić...Kao što reče Voja, a to vam je izgleda promaklo, Stefan ima sve telefone svih moderatora i zna ih lično, a ipak voli da piše po forumu šta mu smeta. To vam, branioci lika i dela Steffa izgleda ne smeta, a moje pisanije i tekako. I? Šta ćemo sad drugovi regruti...

Pa čemu služi forum onda, Boga mu poljubim...
I konačno FINALEEEE....tema u kojoj je bilo moje diskusije zove se MODERACIJA FORUMA. Prema tome, ja sam se držao teme.Osim toga, ne sećam se da mi je neko zabranio da ovde izražavam slobodno svoje misli u vidu reči i rečenica. Da je tema bila o optikama, možda bih nešto o tome pisao. Ovako, pisah šta me se smatralo. Nemojte da čitate ako vas iritira, lakše je... I još nešto: ako svaki put kad ja prokomentarišem Stefanovo pisanje, koje mi se učini interesantnim za komentar vas nekoliko skoči da ga brani, onda nemo’ se ljutite ako i vi dobijete odgovor, jbg (skraćenica od često korišćenog izraza saosećanja, pohvale ili uvrede, već prema kontekstu rečenice)..
Jel pošteno?
Dabome da je pošteno...ali tek kad dobijem izvinjenje od druga Mossija i druga Antonića....nije teško biti fin, samo malo truda...