Mogu i ovde korak po korak .
Pravio sam i sinu .
Za izradu sine ako je 22 mm onda je potreban flah 5 x 25 mm x duzina po zelji ( ima u svakoj gvozdjari ) , kada je flah doveden u meru duzine potrebno ga je dovesti u zeljenu sirinu, ja to radim tako sto paralelnim obelezivacem ( moze i sublerom ) ocrtam liniju ( 22 mm u je bilo u ovom slucaju ) flah stegnem u druga 2 flaha do linije pa sve stegnem u stegu , brusim sa ugaonom brusilicom i lamelastom plocom P40 , nekon dobijenih mera duzine i sirine na slican nacin napravim bocne uglove samo to radim na stubnoj brusilici , tako sto sam napravio sablon za uglove a sablon sa sinom klizi po nosacu ( malo prepravljenom) koji ima svaka stubna ( stona) brusilica , kada su gotovi bocni uglovi markerom ocrtam poprecne utore i lagano ih ukopam reznom plocom od 3 mm a zavrsim fi turpijom od 4 mm , nakon toga probusim 3 rupe fi 7 mm na pocetak sredinu i kraj , u te rupe se pukne zavar mig mag oko 220 ampera .
Kada se sina centrira na samu pusku ja radim ovako , najpre se puska fixira u stegu tako da stoji u libelu i po duzini i po sirini , nakon toga treba 1 jaci konac koji se zakaci za prednji nisan i prolazi kroz utor zadnjeg a na samoj sini ima centralna linija , kada se konac i linija poklope treba staviti dve libele ( ja imam magnetne )na sinu i proveriti ravnost i pravost , kada se sve poklopilo pozeljno je blago stegnuti manjim stolarskim stegama i opaliti heft u sredinu , kada se mesto zavarivanja ohladi ponovo treba sve proveriti pa drugi heft pa provera pa treci , nakon toga poliranje i bruniranje .