Novi član

Ti moras bato teglu od kilo kafe prvo da stuces...ja sam popio do sada pola kile, napinjuci mozak na ovakve teme i jos Srba kada se umesa, onda sam morao i 5, 6 rakijica da drmnem, da mi pritisak padne :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ko kaže da ima pitanja? :)

Moja greška.

premestili ste thread ovde,

Ne može se u temi "Novi članovi pozdravljaju" pisati o raznim drugim stvrima.

meni lupljen pending na komentarisanja, čekam odobrenje I gledam kako se random ljudi raspravljaju oko stvari za koje mene niko ne pita, a moj post :D

Svaki novi član mora da prođe taj početni period kada se prvih 5 ili 10 postova odobrava. Tako se forum štiti od raznih botova i reklama. Strpi se malo, mora neko da prvo vidi tvoj post da bi ga odobrio.

Ovde se pominjao i neki gulaš (u tebe gledam!) ali tema nikako da se vrati na tu stranu :))

Nego, ovo sam ukačio još pre neki dan - pretpostavljam da je pouzdan metod, a svakako brže od brojanja klikova, tako da ću najpre to da testiram

Nazdravlje, @Trifke !

Razumeo sve, @wooyadeen bez brige :) I hvala!

Ovde se pominjao i neki gulaš (u tebe gledam!) ali tema nikako da se vrati na tu stranu :))

Nego, ovo sam ukačio još pre neki dan - pretpostavljam da je pouzdan metod, a svakako brže od brojanja klikova, tako da ću najpre to da testiram

Nazdravlje, @Trifke !

Razumeo sve, @wooyadeen bez brige :) I hvala!
Pricano je i o ovoj metodi ovde na forumu, mada nesto nisam bas video da su ljudi odusevljeni istom, ne znam zasto. Eto to mi je negde u malom mozgu ostalo.

Zapravo je uspelo ok (putem ogledala) jes malo mračno ali može
I def nije bilo setovano fabrički 'u centar', ali ni to podešavanje nije pomoglo koliko sam zapravo hteo (sa 5cm ulevo na 10m stigao do 2.5cm, što je ok, ali i nije :D) tako da sam turio presavijen komadić lima konzerve na prednji prsten (desna strana) i to je sad negde tu 1cm ulevo što je super

Na nekih 25m udaljenosti:

PSX_20260328_184704.jpg

Ok za prvu rundu, šta znam. Svakako želim na 35m da je upucam lepo, ovo je samo osnovno, nego nikako da stignem, a i ovo vreme ne ide baš na ruku

Nego, ako je neko od kolega raspoložen za projekat ili već ima na stanju, u ćošku sobe, podrumu ili fioci :) voleo bih moderator koji se šrafi direktno na cev, monokor idealno, i crni
Čini mi se, a i AI (heh) potvrđuje - na p35x nije onaj 1/2 UNF navoj, mada koliko sam video na YT verzija za UK (Remington) zapravo ima, a bukvalno je identično sve kao i Snowpeak osim ugraviranog naziva
Čija majka ovde crnu vunu pe*er...
Ja nemam kako da proverim, alat i ja se nismo baš družili, ako grešim vičite
Ako neko ima volje da napravi moderator, ili ima na prodaju - slobodno se javite u pp
Znam za adaptere, ali bih radije direktno :)

Eto tako. U zdravlje!

Last edited:
Hoćeš prevod na ćirilicu, ili... Šta te muči tačno?
Ako sam prekršio neko pravilo, ili lupio glupost - radije skreni pažnju umesto što se iščuđavaš.
Ja sam kanda drugačije zamislio ovo mesto, barem na prvu... Ako nemaš kvalitetan argument kao doprinos, ja bih te zamolio da ne komentarišeš :)

Ne znam da li ces naci moderator sa tim navojem...ali, zasto bezis od adaptera? Po meni je to ok premoscavanje, sutra ako nadjes sa tim navojem, skines adapter i cepaj. U svakom slucaju, ne ogranicavas se na jedan navoj, sutra, prekosutra kada budes trazio novi moderator.

@Trifke ma nije da bežim, nego mi je draže da imam manje delova, ako me razumeš... Adapter je još jedan navoj koji može da se olabavi, izazove clipping ako ne legne dobro, doda malo (iako neznatno) na težini itd
Mislim, ja i dalje pričam napamet i kao laik, zato i pitam prvo ovde :) u suštini mi ne treba moderator da stalno stoji na cevi, više za povremenu upotrebu
Tako da nije pod moranje, nego znaš već tu opsesiju sa novim igračkama - stalno bi da dodaješ još
Ali jesi u pravu da ograničava izbor za kasnije, nisam tako razmišljao..

Hoćeš prevod na ćirilicu, ili... Šta te muči tačno?
Ako sam prekršio neko pravilo, ili lupio glupost - radije skreni pažnju umesto što se iščuđavaš.
Ja sam kanda drugačije zamislio ovo mesto, barem na prvu... Ako nemaš kvalitetan argument kao doprinos, ja bih te zamolio da ne komentarišeš :)
Мене не мучи ништа али тебе изгледа мучи нешто озбиљно...
Али да не улазимо у даље у расправу заборави да сам било шта коментарисао.

Važi liče :D
Čuj "dalje u raspravu" koje dalje, nisi ni počeo, nego šturka odmah haha
Oko čega tačno rasprava, hrabrice, barem reci naglas šta te muči ovde toliko :D

Замолио бих колегу Мујерса да се држи теме и не изазива непотребне расправе. Хвала

@wooyadeen dvojica me prozivaju bez ikakvog razloga ali ja pokrećem rasprave :)

@SrpcheTheGreat mnogo Vam je lepo ovde, drug :) valjda zato samo vas 10 aktivno i komentariše... Al evo, da ne bude da "izazivam rasprave". - hvala na lepim rečima, živ bio

Ево ја читам и не успевам да нађем те прозивке.

Али видим: храбрица, штурка и да сматраш да је ћирилица неки други језик за који треба превод.

Такав тон, речник и став ће бити санкционисани.

Шта написа човече?
Prozivka prva, otud moja opaska za ćirilicu. Ne zato što je drugi jezik, već mi nije jasno u čemu je tačno problem, a više je nego očigledno da je čovek došao da proziva

изгледа мучи нешто озбиљно...

Takođe prozivka al ok, čovek je i spustio loptu - tu si u pravu potpuno što me opominješ da nastavljam

opaaa...evo nam stigo još jedan Filee...brate, šta ih je...nije ni čudo što nam je ovako..

Stvarno ne znam ko je pomenuti, ali opaska je očigledno negativne konotacije, dakle prozivka upućena meni, plus van teme i izazivanje, potpuno nepotrebno, dalje rasprave.

Eto ja tako vidim, ti možda vidiš drugačije. Što se sankcionisanja zbog rečnika tiče, to je apsolutno ok i ja to razumem. Ali ja da ćutim na ovakve prozivke brate mili neću sigurno.

Što se mene tiče slobodno ceo thread zaključaj, ili briši, nebitno ničeg korisnog nema osim @Trifke tovih komentara, I njemu hvala svakako. A ako hoćeš i ako ti je li lakše druže slobodno ti I meni lupi ban, nikakav problem :)

Спусти мало лопту, човече!
Нов си овде, не познајеш људе, не знаш какав је чији начин коментарисања, а не знаш ни каквих је све ликова било... Нико овде није дошао ни да прозива, ни да изазива. Није сваки коментар негативне конотације као што теби изгледа, сачекај мало, прочитај поново и свој пост и одговор, немој одмах лупати контру! Због таквог начиња конверзације и јесте све мање активних чланова.

Eto covek @Ненад Ковач sve lepo napisao/objasnio...samo treba biti malo tolerantniji. Ne znam da li ste svi svesni, naj lakse je ubiti nekoga/nesto, kako ces da zivis sa tim dalje, to je individualno...ali, 'ajde probajte da spasite nekoga/nesto, videcete koliko je tesko.

Users who are viewing this thread

Back