Novi član

Potpuno se slažem, i evo ok - ako sam ja nešto pogrešno ovde skapirao i loše reagovao, ok. Mea culpa.
Ja sam došao nešto da naučim novo, a ova dvojica gore me teraju da učim da se branim, ne da koristim pcp :) bukvalno ničim izazvano, osim eventualno mojim stilom pisanja
Nebitno, I možda ne deluje tako - ali i jedno i drugo (spam / skretanje sa teme I prozivke) ne volim i nisam fan.
Tako da, što se mene tiče, ja ovde stavljam tačku na bilo kakve rasprave.

Koliko ja vidim, problem je što je sve ovo u pogrešnoj temi i što to niko ne rešava.

Спусти мало лопту, човече!
Нов си овде, не познајеш људе, не знаш какав је чији начин коментарисања, а не знаш ни каквих је све ликова било... Нико овде није дошао ни да прозива, ни да изазива. .

Где да спусти лопту, па зато је и дошао. Не верујем да је нов, пре ће бити да је он један од тих ,,ликова" који су били па су онда удаљени, него променио име налога. Не треба нама национални стадион, него национална психијатријска установа, јер у недостатку исте људи иду по форумима, Јутјуб каналима, инстаграмима и осталим мрежама па све коментаришу, и што знају и још више не знају, а све у циљу лечења личних фрустрација и осталих проблема

Послато са SM-A556B помоћу Тапатока

Koliko ja vidim, problem je što je sve ovo u pogrešnoj temi i što to niko ne rešava.
Ovo je kafana, tako da je tema odgovarajuća. I biće reakcije svakako ako se nastavi u ovom tonu.

Где да спусти лопту, па зато је и дошао. Не верујем да је нов, пре ће бити да је он један од тих ,,ликова" који су били па су онда удаљени

Tačno tako,sam je napisao "i meni lupi ban" 😂

A ako hoćeš i ako ti je li lakše druže slobodno ti I meni lupi ban, nikakav problem :)

Aj uzdravlje, srećni praznici svima i nemo' se svađate! 🥂

Razumeo sam ja taj deo odlicno, samo ne razumem, zasto trazi sredinu na objektivu? Koliko sam razumeo, kada nadje tako sredinu, trebao bi pucanj da mu odgovara tacki nisanjenja....na koliko metara to odgovara 5, 15, 50, 100...?
Da li to znaci da, meni npr.koji nikada ni na jednoj optici, nisam trazio sredinu objektiva, vec dovodim optiku i turete da mi je nula 7mi, 8mi klik na gore, od poslednjeg klika kada "zavrnes" turet. Sto znaci da, ja imam samo 7, 8 klikova u DOWN, a 180 klikova UP...znaci meni nije uredu puska, montaza, optika?
Ne bih bas bio siguran da to tako treba?!
Ali, ostaje i to, da nisam ni ja popio pamet ovoga sveta, mozda ja radim pogresno i moja puska/optika nisu sinhronizovani uopste?
I ja sam moju optiku tako upucao 20 klikova od donje tacke i onda na stelujuce nosace doveo u nulu na meti na 50m e to je upucavanje za LR kako sam ja razumeo jer imas samo klikove za vecu daljinu posle

Sent from my WP26 using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back