NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svim strelcima, ljubiteljima vazdusnog oruzja i ljubiteljima oruzja uopste. Ime mi je Dragan, rodjen sam i zivim (uglavnom) u Zrenjaninu. Prvu vazdusnu pusku (Baikal, 4.5mm, made in USSR, verovatno prvi model sa plasticnim kundakom koji se pojavio u radnjama firme "Sport", u tadasnjoj SFRJ) dobio sam 1970-i-neke godine na poklon, od oca . Od tada sam pucao iz par desetina modela a u licnoj kolekciji imam jos i 3 prelamace iz "C" kategorije (dve u 5.5mm i jednu u 6.35mm) i dve iz kategorije "D". Povremeno posecujem lokalno streliste radi "rekreativnog" gadjanja papirnatih meta na 10m, u stojecem stavu bez oslonca. Nisam nikada ucestvovao na oficijelnim takmicenjima (tokom sluzenja vojnog roka zaradio sam dva nagradna odsustva od po 7 dana - vazdusna puska, prvo mesto u bataljonu, a drugi put PAP-ovka, 100 metara lezeci stav sa osloncem, trece mesto u garnizonu i time se, za sada, zavrsava moje "takmicarenje" :roll: ).

Zdravo svima
Zovem se Dalibor. Nemam vazdušnu pušku. Pucao sam do sada iz prijateljskih pušaka, ali je došao red i da kupim svoju. Iz puške će pucati moji sinovi i ja.
Da li bi mogao neko sa iskustvom da mi predloži prvu pušku. Ne znam da li uzimati pušku na gasni klip ili PCP. Definitivno bih voleo da uzmem kvalitetnu pušku sa optičkim nišanom i drvenim kundakom i da bude 5,5mm dijabola. Maksimalna cena koju bih prihvatio za pušku sa nišanom iznosi 100.000 din. Veoma je bitno da bude kvalitetna, da se ne kvari. Ne volim da menjam stvari koje kupim pa ne bih da se kajem kasnije.
Ako ima predloga javite mi, a može i na telefon 062614009

Pozdrav svima sa foruma.
Moje ime je Vojislav Šibalić i iz Beograda sam. Dugo vremena pratim forum i društvene mreže na temu VO i skoro sam sam preko jednog od članova foruma kupio Artemis M16 i sa optičkim nišanom. Nadam se da ćemo se u budućnosti družiti i upoznati! Pozdrav!

Pozdrav. Imam ovde na Airguns Srbija nalog odavno, pod korisničkim imenom MilosDamljanovic, ali posle updejta sajta ne mogu da se ulogujem. Zato sam otvorio novi nalog, pa ću shodno tome i da se ovde ponovo predstavim kao novi - stari član. Zovem se Miloš, imam 49 godina i iz Kraljeva sam. Bavim se amaterski streljaštvom skoro 40 godina, a i volim pomalo sam da majstorišem oko svojih pušaka. Moja opsesija da je tako nazovem su springerice. Trenutno imam HW35e od 16J sa optikom Hawke Airmax 4-12x50 AO, Zastavu m81A i Anschutz magnum 335. Imao sam u posedu i Slaviju 631, 630, Perun 731, Dianu 340-ntec, Air Arms TX200 mk3, Webley Omega i još par modela iz kojih sam dosta pucao i testirao.

Еvo i mene na vasem forumu,vec dugo vas pratim i citam o raznim temama koje se ovde obradjuju.Hvala na mnogim savetima i objasnjenjima koje nesebicno delite!Neke clanove sam upoznao licno,neke virtuelno,nadam se da cu vas sto vise upoznati,da se vidjamo,druzimo i pucamo...Hvala jos jednom,inace imam Artemis m16,vec oko dve godine...pozz mirkogm

Dobar dan. želimo se predstaviti. Mi smo dva brata, Richard i Danny. Pucamo samo s FX-om, a sada imamo Pantheru, Crown GRS, Crown Walnut, M3 i Wildcat. Nedavno i FX Boss, ali ga treba popraviti.
Koristimo prevoditelja pa se nadam da vam je čitljiv. Govorimo engleski i nizozemski.
Popravljamo mnoge Fx puške za našu udrugu. Moj brat radi mnogo dizajna za 3D ispis za FX puške.
U klubu obično pucamo na 100 jardi.

Attachments

• 11.jpeg
    11.jpeg
    305.6 KB · Views: 27
  • WhatsApp Image 2023-05-07 at 12.14.03.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-07 at 12.14.03.jpeg
    123.3 KB · Views: 27
  • WhatsApp Image 2023-05-07 at 12.25.19 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-07 at 12.25.19 (1).jpeg
    363.1 KB · Views: 26
  • WhatsApp Image 2023-05-07 at 12.25.19.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-07 at 12.25.19.jpeg
    283.4 KB · Views: 26
Здраво,

Омашио сам надимак, требало је да стоји сибирац, тако да чекам јун па да променим.

Љубитељ сам оружја и "прецизних" спортова. Стрељаштво (ватреним оружјем), стреличарство (лук и стрела) и пикада.

Бавио сам се рекреативно airsoft-ом и стрељаштвом (ваздушно оружје) у прошлости (пре 8+ год) али сам све распродао.

Хтео бих да се вратим у свет ваздушног оружја. Немам ни једно оружје и овде сам да се информишем о ваздужним пиштољима (репликама), "преклопним" и PCP пушкама.

Поздрав свима!

Здраво,

Омашио сам надимак, требало је да стоји сибирац, тако да чекам јун па да променим.

Љубитељ сам оружја и "прецизних" спортова. Стрељаштво (ватреним оружјем), стреличарство (лук и стрела) и пикада.

Бавио сам се рекреативно airsoft-ом и стрељаштвом (ваздушно оружје) у прошлости (пре 8+ год) али сам све распродао.

Хтео бих да се вратим у свет ваздушног оружја. Немам ни једно оружје и овде сам да се информишем о ваздужним пиштољима (репликама), "преклопним" и PCP пушкама.

Поздрав свима!
Pozdrav. Ja sam se ovde bio samo predstavio, pa mi riknuo Tapatalk... Inače nemam mnogo vremena za net, možda više volje nego vremena...
Nego, čitam danas, radnje neće da prodaju ni vazdušno oružje. Nije baš bajno vreme za interesovanje...
Ja sam pištoljaš. Što vazdušni (i ako nemam profesionalni lični), što vatreni... Evo ima turnir u Vrbasu u subotu, ja idem, pa ko hoće...
Od vazdušnih pištolja me interesovali samo oni na dijabole. Umarexova Beretta 92FS je nešto fantastično. A imam i Sig Sauer od skoro (zaboravio sam tačno model) ima blowback - za sad nije ni blizu beretti, ali daću mu još malo vremena da se pokaže.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Back