NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Kolega Mr. Piplfoks, obavestili ste nas da ste ovde da bi se predstavili a onda je predstavljanje izostalo. Takođe, sibirac, MirkoGM i svi ostali koji su pomislili da predstavljanje može da prođe bez predstavljanja.

Možda u pravilima nismo definisali šta znači predstaviti se ali to ne bi trebalo da sprečava nove članove da ispolje minimum kulture i predstave se imenom i prezimenom kako to dolikuje i kako ta reč znači u našem jeziku.

Nekulturni (oni koji neće ili ne umeju da se predstave) i ljudi koji imaju nešto da kriju nam nisu potrebni, njihovo mišljenje nas ne zanima i ne želimo da čitamo šta misle. Takve naloge ćemo ubuduće odmah brisati.

Za one koji ne znaju (nisu išli u školu, obdaništa i niko ih nije vaspitao) predstavlja se ovako.

Ja se zovem "ovde napisati vaše ime i prezime"
iz "ovde napisati ime mesta stanovanja" sam.

To je minimum, bez toga ćemo brisati naloge.

Uprava foruma.

p.s Ukoliko neko ima nešto da doda može na PP ili da napravi temu forumu "kafana". Ova tema služi da se predstave članovi foruma sve ostalo će biti obrisano.

Evo Vojo izvinjavam se...!Znaci Mirko Sokovic iz Gornjeg Milanovca!Dolazio sam kod tebe u servis sa sinom,za m16,vise puta smo se culi i dopisivali,kao i sa jos nekoliko clanova foruma,stalno smo u nekim konsultacijama,pa jel dovoljno!???

Пored artemisa m16,imam dianu 250 i zastavu m81 skoro 35 godina

Pozdravio bi clanove,Beretu(sjajan momak,od koga sam kupio optiku,bipod i puno vremena proveo ,razgovarajuci),zatim rax032,ledenog,skorpia ...hvala momci

Добродошао Мирко, драго ми је ако сам неким саветом успео да помогнем, али свакако најбоље савете и решења ћеш сазнати на овом форуму.

Evo Vojo izvinjavam se...!Znaci Mirko Sokovic iz Gornjeg Milanovca!Dolazio sam kod tebe u servis sa sinom,za m16,vise puta smo se culi i dopisivali,kao i sa jos nekoliko clanova foruma,stalno smo u nekim konsultacijama,pa jel dovoljno!???

Пored artemisa m16,imam dianu 250 i zastavu m81 skoro 35 godina

Pozdravio bi clanove,Beretu(sjajan momak,od koga sam kupio optiku,bipod i puno vremena proveo ,razgovarajuci),zatim rax032,ledenog,skorpia ...hvala momci

Hvala Mirko i dobrodošao na forum. Sasvim je dovoljno napisati i Ime i Grad.

Najnormalnije je da se čovek predstavi kada negde ulazi. To je i bon ton, opšta kultura. Druga stvar je da smo mi ovde svi normalni ljudi koji vole ovaj hobi. Poznajemo se i družimo. Svako ko ne želi da se predstavi ima neki razlog za to (ego, nekultura, kriminalne aktivnosti...). Razlog je dakle strah od konsekvenci za gluposti koje se pišu ili koje se rade. Takve gluposti su kontraproduktivne i uperene su direktno protiv interesa našeg hobija i našeg sporta.

Pozdrav drustvo, nov sam clan pa da se predstavim kako pravila foruma nalazu... Vladica Rajakovic, 1989, mesto Hrtkovci. Posedujem vazdusnu pusku Norica spider grs 5.5mm sa odnedavno namontiranim optickim nisanom swiss arms 4x40. Uclanio sam se da naucim nesto novo i razmenim misljenja sto o vazdusnim puskama sto o gadjanu u metu (hocu da popravljam i smanjujem grupu pogodaka😁)

Pozdrav svima, moje ime je Bojan Brašanac, iz Podgorice, i zelim da pohvalim grupu, odavno pratim postove a sada se prvi put javljam licno. Do skoro sam imao Diana magnum 350 classic u 4.5 mm kalibru a sada zelim da pređem na Pcp pa bih da se konsultujem sa Ags zajednicom.
Unaprijed zahvalan, pozz iz CG

Pozdrav, svima!
Ime mi je Milan Novovic i iz Foce sam.
Posto u Bosni nema ozbiljan forum vezano za ovaj hobi napravio sam ovdje nalog nakon par mjeseci listanja foruma bez naloga.
Prvi susret sa vazdusnom puskom sam imao prije 3 godine i nakon toga sam kupio Hatsan sa kojim trenutno nisam nesto zadovoljan.
Trenutno u potrazi za nekom puskom za preciznije gadjanje meta i konzervi.

Pozdrav
Iz Beograda sam
Posle nekoliko odlaska u streljanu na pucanje sa 9mm sa prijateljima, shvatio sam da mi mnogo vise odvara .22LR.
Ali, zasto se zadrzati na tome kad je tu i 4.5mm (pellets)?

Iako, bez sumnje, vatreno oruzije ima svojih cari, narocito malokalibarsko, mislim da mi je vazdusno blize.

Prvi susret sa vazdusnim pistoljima mi je bio poklon od oca - Condor vazdusni pistolj na gumete metke (davno pre airsoft-a).
btw ako slucajno neko prodaje - javite :) hteo bi i ja sinu da poklonim.

1687112051611.png

Bilo je tu i vazdusnih pusaka, mahom na biber (opet pre airsoft-a), ali nisu bas ostavile utisak kao pistolji.

Trenutno sam na CO2 sa Artemis CP2 (nisam ga ni probao u duzoj cevi), ali bi da uzmem jos nesto (tj jos svasta ako da zena).

Pozdrav svima, nov na sajtu, taman sredio barem da mogu da se javim :)
Rodom iz Kikinde ali me vetrovi oduvali iz YU do Kanade, pre par decenija.
Preko 17 godina se takmicio u strelicarstvu - sa luk i strela, na daleke duzine 80 yardi (Field Target) i 90 metara (FITA i World Archery).
Napunio sve moje kese i fioke sa medaljama iz cele severne amerike, moje ime nosi par Kanadskih rekorda (masters kategorije, znas ono za matore majstore) pa malo postalo monotono, i ja se tako polako pomerio na trening sa vazdusnim oruzjem. Sve bi ovo zavrsilo odlicno, nego nisu znali kako da se bore protiv mene pa su izmislili tu neku kovid cirkus, pa ja zaglavio i nisam mogao da putuje vec neko vreme... gadovi.
Imam dve puske, .25 kalibar za 100 do 200 metara BR, i .22 kalibar za 20-50-70 metara speed siluete.
Hocu da se ubacim u druzenje jer ako uskoro odem u penziju - vrlo verovatno ce to biti vracanje u Srbiju.
I naravno da se opet izvinem, na moj PC nemam tastaturu za srpski jezik, madjarski sam nekako naucio u asci kodovima. Radicu na tome da ja ovo namestim lakse za sve nas.
Uglavnom samo sam hteo da se predstavim, Pozdrav svima.
Attila

Pozdrav svim članovima foruma
Ja sam Nenad Šošo iz Zemuna. Nov sam u ovom Vašem, a nadam se i svom novom hobiju. Neke od Vas sam upoznao na jučerašnjem druženju i takmičenju u ft. kao posmatrač.
Trenutno čekam potvrdu o registraciji pcp puške. U međuvremenu puckam sa pp750.
Nadam se da ću u budućnosti mozda biti nekom od koristi . Trenutno skupljam znanja i informacije.

Back