NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Nađoh vas potpuno slučajno. Čini mi se da jednom prilikom, negde početkom ove godine, ovaj sajt nije funkcionisao...

Pozdrav ljubiteljima vazdušnog oružja!

Hoćemo li praviti neki FT meč? ;)

E momci , ja nemam veze oko modela i tipova vazdušnih oružja, al umem da pucam...jbg valjda kao admina sajta i foruma možete da me uglavite negde da malo probam...a šta kažete? :roll:

Pozdrav vazdušnom forumu.
Nekada ranije sam naišao na njega pa ga više nije bilo... drago mi je da je sada tu, nadam se i da ostane.
Živeli :cool:

Ti beše onaj Vojvođanin koji nije isti kao mi ostali Srbi jer je kulturniji i usput bi bio srećan da se što pre odvojite od ostatka? ;)
Pa dobrodošao.
P.S. delovi preuzeti sa komšijskog foruma ;)

Dobro, dok ste još u Srbiji, eto možeš da budeš na forumu, ali čim se odvojite, moram da te brišem :lol:

Može, kad skupiš dovoljno para i platiš nama ovden, jerbo za Kosovo ne videsmo ni dinar, samo trošak, bar od vas da vidimo neku vajdu :lol: Sad je Vojvodina Srce Srbije :lol:
Ajde sad ne bi bilo loše da napišeš šta imaš i neku recenzijicu da baciš na forum, da vidimo sa kakvim strelcem imamo posla, da znamo kako da se postavimo, da te učimo ili da nas učiš ;)

Stefan said:
E nemoj mnogo da ga cikas,ako je opak strelac ima da te oladi prvog kad krene secesija :)
:p taman posla

Put-in said:
Može, kad skupiš dovoljno para i platiš nama ovden, jerbo za Kosovo ne videsmo ni dinar, samo trošak, bar od vas da vidimo neku vajdu :lol: Sad je Vojvodina Srce Srbije :lol:
Ajde sad ne bi bilo loše da napišeš šta imaš i neku recenzijicu da baciš na forum, da vidimo sa kakvim strelcem imamo posla, da znamo kako da se postavimo, da te učimo ili da nas učiš ;)
tu i leži zec, mi smatramo da smo već preplatili :mrgreen: a što se kohsova tiče, da su mene pitali davno bi to otišlo, al za dvocifreno milijardi. ovako ni jare ni pare...

Što se tiče mene kao strelca, sebe bih klasifikovao u gornju četvrtinu. Znači bolji sam od većine amatera, a uglavnom nisam bolji od nekoga ko je profi. Iz automatske puške sam svaki put odlično gađao uprkos đubretu od oružja koje sam imao - cena koju sam platio jeste da mi je prvih 15ak kom padalo sve ispod mete, da bi sledeći svi išli di treba nakon što sam bio da pogledam. Morao sam da nišanim ko iz minobacača jer je npr na 100m pad bio metar skoro... :evil: iz snajpera nisam gađao koliko je propisano, ali sam i tu bio dobar. Iz pištolja sam bio šaren: iz tetejca odličan(npr tri hica brzom paljbom sa 20m sve u telo), iz CZ99 prosek. Ne odgovara mi i velik mi je, debo rukohvat.

Iz vazdušnih sam u detinjstvu gađao raznih, madžarica i slično, i naravno zastave. U poređenju sa mađaricama, ta zastava mi je bila pojam... Nedavno reših da kupim sebi VP i odlučim se za hatsan torpedo 155. Recenziju ću postaviti sa komšijskog foruma.
http://www.airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=141&sid=27d1d5792b6ceb8977c73a23de9a841d#p1895

Ajmo sada svi u glas da pozdravimo druga člana Ajkulu :)
Dobar strelac, još bolji zajebant a ja mislim da je iz Rijeke ili tako nešto ;)
To kažem ako nekome treba smeštaj kad dođe vreme za more hahahaha.

Users who are viewing this thread

Back